کارشناس مسئول سایر طیور سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی گفت: کارشناسان سالانه تولید 860 تن تخم بوقلمون در استان را برآورد نموده اند.

کمال نیکسان در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران تبریز افزود: افزایش حجم توده گوشت قسمت‌های سینه و ران نسبت به حجم استخوان و در نتیجه ضایعات کمتر نسبت به گوشت‌های مشابه ویژگی برجسته بوقلمون است.

وی تشریح کرد: کارشناسان گوشت بوقلمون را به‌ دلیل دارا بودن بافت ویژه، هنگام طبخ حجم خود را از دست نداده و به دلیل داشتن پروتئین بالا، حداقل چربی اشباع‌ شده، کمترین سطح کلسترول و عدم دارا بودن چربی میان‌بافتی در مقایسه با گوشت قرمز، از اهمیت بسیاری برخوردار می دانند.

نیکسان ادامه داد: سالانه از هر بوقلمون ماده بومی 40 تخم حاصل می شود.

 کارشناس مسئول سایر طیور سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی یادآور شد: گوشت بوقلمون منبع خوبی از ویتامین‌های آ، ب1، ب3، ب6، ب12 و املاحی چون سلنیوم، منیزیم، مس، آهن، روی، پتاسیم و اسیدآمینه تریپتوفان به ‌شمار می‌رود.

وی از مهم ترین مراکز پرورش بوقلمون بومی در استان گفت و اظهار داشت: تبریز، مرند، اهر، آذرشهر و بناب در پرورش بوقلمون بومی سرآمد شده اند.

نیکسان گوشت بوقلمون را ماده غذای مناسبی برای کودکان دانست و تاکید کرد: گوشت بوقلمون به عنوان منبعی سرشار از فسفر (14 درصد در 100 گرم گوشت) و پتاسیم (7 درصد در 100 گرم گوشت)، ماده غذایی مناسبی برای کودکان محسوب می‌شود./س

 

برچسب ها: تولید ، سالانه ، بوقلمون
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.