رئیس اداره تظیم بازار سازمان صنعت، معدن و تجارت استان چهارمحال و بختیاری گفت: نبود صنایع فراوری، بسته بندی و کمپوت، ضعف نظارت بر مراحل کاشت تا برداشت، فقدان سردخانه و روش های نوین نگهداری از عوامل ضایع شدن بخش عمده هلوی تولید شده در استان چهارمحال و بختیاری است.
مجید بیاتی اظهار داشت: ایران در تولید هلو در جهان رتبه ششم و استان چهارمحال و بختیاری نیز در کشور رتبه ششم تولید این محصول را دارد.
وی بازاریابی برای صادارت محصول هلو به کشورهای دیگر، آموزش کشاورزان برای تولید محصولات جانبی هلو و ایجاد سردخانه و انبارهای مورد نیاز را از راهکارهای کاهش ضایعات این محصول دانست.
به گفته بیاتی، هم اکنون حدود چهار هزار و 848 هکتار باغ هلو در استان چهارمحال و بختیاری وجود دارد که از این سطح زیرکشت سه هزار و 527 هکتار به صورت نهال و 921 هکتار بارور است.
متوسط برداشت محصول هلو از هر هکتار باغ در استان چهارمحال و بختیاری بین 10 تا 11 تن است./س