کارشناس مسئول سایر طیور سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی گفت: تولید سالانه 112 تن گوشت اردک نیز در استان قابل پیش بینی است.

کمال نیکسان در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران تبریز افزود: سالانه 187 تن تخم اردک در استان تولید می شود.

وی ضمن بازگو نمودن امتیازات پرورش اردک تشریح کرد: سازگاری با حداقل غذا و همین طور مهیّا بدن پرورش اردک در شرایط روستایی از امتیازات پرورش اردک عنوان شده است.

نیکسان ادامه داد: گوشت اردک،‌ گرم‌ترین گوشت بین گوشت طیور اهلی است و ارزش تغذیه‌ای آن بالاست.

کارشناس مسئول سایر طیور سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی با معرفی شهرستان های برتر در پرورش اردک یادآور شد: میانه، بناب، هشترود و مرند از شهرستان های برتر استان در پرورش اردک هستند.

وی با اشاره به عادت نمودن راحت اردک با کم آبی اظهار داشت: اردک خیلی زود به تغییر محیط و وضع موجود عادت کرده و به آسانی قادر است کمبود آب و دریاچه را تحمل نماید .

نیکسان تاکید کرد: پرورش اردک به مراتب از پرورش مرغ آسانتر بوده و در عین حال گوشت این پرنده نیز بسیار لذیذ بوده و نسبت به پرندگانی همچون مرغ و بوقلمون در برابر بیماری ها مقاوم تر است./س
 
 
برچسب ها: تولید ، سالانه ، گوشت
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.