کمال نیکسان در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران تبریز افزود: سالانه 187 تن تخم اردک در استان تولید می شود.
وی ضمن بازگو نمودن امتیازات پرورش اردک تشریح کرد: سازگاری با حداقل غذا و همین طور مهیّا بدن پرورش اردک در شرایط روستایی از امتیازات پرورش اردک عنوان شده است.
نیکسان ادامه داد: گوشت اردک، گرمترین گوشت بین گوشت طیور اهلی است و ارزش تغذیهای آن بالاست.
کارشناس مسئول سایر طیور سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی با معرفی شهرستان های برتر در پرورش اردک یادآور شد: میانه، بناب، هشترود و مرند از شهرستان های برتر استان در پرورش اردک هستند.
وی با اشاره به عادت نمودن راحت اردک با کم آبی اظهار داشت: اردک خیلی زود به تغییر محیط و وضع موجود عادت کرده و به آسانی قادر است کمبود آب و دریاچه را تحمل نماید .