منوچهر باغبان حقّی در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران تبریز ضمن معرفی شهرستان های برتر در تولید گوشت گاومیش افزود: بیشترین گوشت گاومیش در مراغه، میانه و سراب به میزان 770، 700 و 480 تن تولید می شود.
وی تشریح کرد: هرچند به نظر با رعایت شرایط حداقلی مانند اصلاح تغذیه مناسب و متناسب و همچنین رعایت برنامه به گزینی و انتخاب، این رکوردها به راحتی تغییر میکند ضمن اینکه تعدادی از دامداران در حال تجربه این شرایط و تغییرات هستند.
باغبان حقّی ادامه داد: در برخی نقاط شیر گاومیش قیمت واقعی خود را نیافته و با اندیشیدن تمهیداتی از قبیل توجه به صنایع تبدیلی، توسعه سکوهای جمع آوری شیرگاومیش و خرید به قیمت مناسب و تضمینی از دامدار میتواند ترغیبی برای تولید بیشتر و توسعه گاومیش باشد.
معاون مدیریت امور دام سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی یادآور شد: گوشت گاومیش در مقایسه با گاو چربی کمتری دارد.
وی از کلسترول کمتر گوشت گاومیش در مقایسه با دیگر گوشت های قرمز گفت و اظهار داشت: براساس نظر کارشناسان کلسترول آن در مقایسه با دیگر گوشت های قرمز 40 درصد کمتر اما پروتئین آن 11 درصد و مواد معدنی آن هم 10 درصد بیشتر است.