بهروزین در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران تبریز، افزود: تولید 112 تن گوشت اردک نیز در استان قابل پیش بینی است.
وی با اشاره به امتیازات پرورش اردک تشریح کرد: سازگاری با حداقل غذا و همین طور فراهم بودن شرایط برای پرورش اردک در محیط های روستایی از امتیازات پرورش اردک عنوان شده است.
بهروزین ادامه داد: گوشت اردک، گرمترین گوشت بین گوشت طیور اهلی است و ارزش تغذیهای آن بالاست.
مدیر طیور سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی با معرفی شهرستان های برتر در پرورش اردک یادآور شد: میانه، بناب، هشترود و مرند از شهرستان های برتر استان در پرورش اردک هستند.
وی با اشاره زندگی راحت اردک در شرایط کم آبی، اظهار کرد: اردک خیلی زود به تغییر محیط و وضع موجود عادت کرده و به آسانی قادر است کمبود آب را تحمل کند.