
علی عباسی در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران ساری با بیان اینکه تلفات حوادث رانندگی در خرداد ماه امسال 77 نفر است، اظهار داشت: این رقم در مقایسه با مدت مشابه سال قبل پنج درصد کاهش داشت.
وی بیان داشت: از این تعداد فوت،ی 63 نفر مرد و مابقی زن بودند.
مدیرکل پزشکی قانونی مازندران تصریح کرد: بر اساس این گزارش از کل تلفات حوادث رانندگی در خرداد ماه امسال 57 نفر در جاده های برون شهری،17 نفر در محورهای درون شهری و 3 نفر در مسیرهای روستایی جان خود را از دست دادند.
عباسی درباره تفکیک وضعیت متوفیان، گفت: از این میان 28 نفر عابر، 14 نفر موتورسوار، 18نفر سرنشین، 15 نفر راننده و 2 مورد نیز دوچرخه سوار بودند.
وی با اعلام اینکه شهرستانهای آمل با 15، ساری، نوشهر و محمودآباد هر کدام با 8 فوتی دارای بیشترین متوفی بودهاند، افزود: شهرستانهای فریدونکنار و نکا هر کدام با یک و چالوس، سوادکوه و جویبار بدون فوتی کمترین آمار تلفات حوادث رانندگی را داشتهاند.
مدیرکل پزشکی قانونی مازندران خاطرنشان کرد: آمار مصدومان حوادث رانندگی نیز که در خرداد امسال به مراکز پزشکی قانونی مراجعه کردند، یک هزار و 379 نفر بوده که این رقم نسبت به مدت مشابه سال قبل چهار درصد کاهش یافت./ز