مدیر شبکه دامپزشکی شهرستان کرمان در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگارانِ کرمان افزود: در ماه مبارک رمضان اکیپ های نظارتی به صورت ویژه ، در دو شیفت صبح و عصر ، کار نظارت و بازرسی بر مراکز توزیع محصولات خام دامی و رستوران ها را بر عهده دارند.
دکتر مهدی رادمهر با بیان اینکه در کشتارگاه های مجاز بر روی همه بسته های گوشت قرمز لیبل زده می شود ، خاطرنشان کرد: مردم باید در هنگام خرید گوشت به این لیبل ها و تاریخ تولید آن توجه کنند.
وی از مردم خواست: از خرید گوشت مرغ خُرد شده ، بدون بسته بندی خودداری و حتماً مرغ بسته بندی شده خریداری کنند.
دکتر رادمهر درباره ی موارد مورد اهمیت در خرید ماهی تصریح کرد: علایمی مثل: حالت چشم ماهی ، رنگ پوست و رنگ و وضعیت آب شش ها باید مورد توجه قرار گیرد.
وی از مردم خواست: در صورت مشاهده هر گونه تخلف در مراکز عرضه محصولات خام دامی یا رستوران های با شماره 1512 تماس بگیرند و موارد را گزارش دهند تا توسط اکیپ های بازرسی اداره کل دامپزشکی پیگیری شود./ش/ن