کارشناس مسئول گیاهان دارویی سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی گفت: چای گل دِرمنه، نوشیدنی مفیدی برای انواع بیماری های گوارشی بوده و التهاب روده، اسهال، یبوست، دل پیچه، درد معده را التیام بخشیده و علاوه بر افزایش اشتها، به هضم و جذب مواد غذایی تاثیرگذار است.

اصغر نقشی در گفتگو با خبرنگار  باشگاه خبرنگاران تبریز افزود: بخشهای هوایی و دانه های دِرمنه ارزش دارویی دارند.

وی با توصیه به استفاده از دَم کرده دِرمنه تشریح کرد: دَم کرده دِرمنه گوش درد را کاهش داده و به دلیل خواص ضدمیکروبی اش برای بهبود عفونت مثانه توصیه شده است.

نقشی با اشاره به درمان یرقان با دِرمنه ادامه داد: دَم کرده دِرمنه ترشح صفرا را بهبود بخشیده و به درمان یرقان کمک می کند.

کارشناس مسئول گیاهان دارویی سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی یادآور شد: اضطراب از عوارضی است که افراد مبتلا به آن به واسطه اثرات مثبت دَم کرده دِرمنه روی سیستم عصبی می توانند از آن بهره ببرند.

وی اظهار داشت: تنتور تهیه شده از بخش های هوایی دِرمنه تقویت کننده قلب قلمداد می شود.

نقشی  تاکید کرد: خستگی چشم را می توان با محلول شست و شوی تهیه شده از دانه های دِرمنه برطرف نمود.
 
انتهای پیام/ش/ن
برچسب ها: گیاه ، دارویی ، دِرمنه
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.