مدیر اداره بازیافت شهرداری منطقه 15 از آموزش چهره به چهره بازیافت صنوف در این منطقه خبر داد.

رضا دقیقی در گفتگو با خبرنگار اجتماعی باشگاه خبرنگاران گفت: اجرای طرح آموزش چهره به چهره بازیافت صنوف در محلات 20 گانه و نواحی 8 گانه منطقه 15 در دستور کار اداره بازیافت شهرداری این منطقه قرار دارد.

این طرح به منظور ارتقای سطح آگاهی و آشنایی شهروندان با تفکیک مواد بازیافتی و پسماندهای خشک و تر از مبدأ در دست اجرا است.

وی ادامه داد: در این طرح  کارشناسان اداره بازیافت با حضور در صنوف محلات 20 گانه و نواحی 8 گانه منطقه 15 اقدام به آموزش شهروندان پیرامون آشنایی با نحوه تفکیک مواد بازیافتی و پسماندهای خشک و تر خواهند کرد.

دقیقی با اشاره به اقدامات اجرایی این طرح افزود: آموزش چهره به چهره بازیافت صنوف در محلات 20 گانه و نواحی 8 گانه منطقه 15، توزیع کیسه‌های بازیافت از اقدامات اجرایی این طرح است.

وی خاطرنشان کرد:برگزاری دوره‌ها و کارگاه‌های آموزشی بازیافت در سراهای محلات 20 گانه منطقه 15، برگزاری آموزش چهره به چهره بازیافت در مهد کودک‌ها، مراکز پیش‌دبستانی و مدارس منطقه 15، از اقدامات دیگر شهرداری منطقه 15 است.

انتهای پیام/
 

برچسب ها: اموزش ، بازیافت ، شهرداری
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار