مهرداد حق ازلی فوق تخصص گوارش در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران، اظهار داشت: هنگام افطار استفاده از آب خنک در وهله اول توصیه نمیشود و فرد روزهدار ابتدا باید از آب گرم و چای استفاده نموده و پس از خوردن کمی نان و پنیر آب خنک بنوشد.
وی با اشاره به اینکه دستگاه گوارش در حین روزهداری برای یک مدت طولانی استراحت نموده است افزود: ورود یکباره مواد غذایی ممکن است ایجاد نفخ و سنگینی در فرد روزهدار کند بنابراین باید حجم مشخصی از موادغذایی متنوع را وارد بدن کند.
وی همچنین در خصوص افرادی که مبتلا به ناراحتیهای دستگاه گوارش هستند اذعان داشت: بهتر است این افراد از سبزیجات بصورت پخته استفاده کرده و کاهو را در سالاد به همراه روغن زیتون مصرف کنند تا دچار سنگینی و نفخ معده نشوند.
به گفته این فوق تخصص گوارش صرف وعده شام نیز باید 45دقیقه تا یک ساعت پس از افطار باشد
انتهایپیام/