کارشناس مسئول سایر طیور سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی گفت: سالانه 900 تن گوشت غاز و 375 تن تخم غاز در استان تولید می شود.

کمال نیکسان در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران تبریز افزود: پروتئین گوشت غاز دو درصد ‌از پروتیین گوشت مرغ بیشتر است و همانطور چربی گوشت غاز نیز دو درصد از گوشت مرغ بیشتر بوده و موجب لذیذ شدن گوشت آن می شود.

وی  از راندمان بالای پرورش غاز گفت و تشریح کرد: کارشناسان ضریب تبدیل مناسب و راندمان بالایی را در پرورش غاز لحاظ نموده اند.

نیکسان ادامه داد: ریسک انجام پرورش غاز در مقایسه با سایر طیور بسیار پایین تر است.

کارشناس مسئول سایر طیور سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی یادآور شد: علاوه بر گوشت و پر، از جگر غاز به عنوان یكی از خوشخوراک ترین و لذیذترین غذاها می توان نام برد كه در بازارهای جهانی قیمتی در حد و اندازه خاویار دارد.

 وی ضمن معرفی شهرستان های برتر در پرورش غاز اظهار داشت: ملکان، بناب، مرند و اهر از شهرستان های برتر آذربایجان شرقی در پرورش غاز هستند.

نیکسان گوشت غاز را جایگزین مناسبی برای گوشت مرغ دانست و تاکید کرد: به لحاظ اینكه پرورش غاز ساده تر و امكانات كمتری را طلب می كند،‌ می تواند به راحتی در بین روستاییان و به عنوان شغل اول و یا دوم مورد توجه واقع شود و درنهایت به مقدار وسیع، جایگزین گوشت مرغ شود.
 انتهای پیام/ب
برچسب ها: تولید ، سالانه ، تخم غاز
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.