کمال نیکسان در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران تبریز افزود: پروتئین گوشت غاز دو درصد از پروتیین گوشت مرغ بیشتر است و همانطور چربی گوشت غاز نیز دو درصد از گوشت مرغ بیشتر بوده و موجب لذیذ شدن گوشت آن می شود.
وی از راندمان بالای پرورش غاز گفت و تشریح کرد: کارشناسان ضریب تبدیل مناسب و راندمان بالایی را در پرورش غاز لحاظ نموده اند.
نیکسان ادامه داد: ریسک انجام پرورش غاز در مقایسه با سایر طیور بسیار پایین تر است.
کارشناس مسئول سایر طیور سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی یادآور شد: علاوه بر گوشت و پر، از جگر غاز به عنوان یكی از خوشخوراک ترین و لذیذترین غذاها می توان نام برد كه در بازارهای جهانی قیمتی در حد و اندازه خاویار دارد.
وی ضمن معرفی شهرستان های برتر در پرورش غاز اظهار داشت: ملکان، بناب، مرند و اهر از شهرستان های برتر آذربایجان شرقی در پرورش غاز هستند.