به گزارش باشگاه خبرنگاران کرمانشاه
؛مردم کرمانشاه در گذشته با رفتن
به ارتفاعات و رویت هلال ماه ، رمضان را آغاز می کردند
.
اگر چه امروزه با گسترش فن آوری بخش
هایی از این فرهنگ دستخوش تغییر و تحول شده اما آداب
و رسوم زیبای ماه رمضان همچنان جایگاه خود را نزد مردم
حفظ کرده است.
در گذشته در شهر کرمانشاه به دلیل
کمی جمعیت و متمرکز بودن جمعیت مردم
را با رسم سحر خوانی و شلیک گلوله توپ
لحظه آغاز اذان صبح و مغرب را نوید می داد و به لحاظ
ارتباط بسیار صمیمانه و نزدیک همسایگان، صدا زدن یکدیگر
از روی دیوارها و بام خانه و اعلام این اوقات به یکدیگر
امری مرسوم بود.
در ماه رمضان بازار غذاهای سنتی
و محلی از جمله حلیم ، آش عباسعلی ، شیر برنج ، کوفته،
شله زرد و کله گنجشکی که در گذشته با روغن کرمانشاهی
طبخ می شد بسیار گرم تر از هر وقت سال می شود.
همچنین انواع شیرینیها مثل
نان روغنی، زولبیا و بامیه و شیره انگور، حلوا و خرما
زینت بخش سفره های سحری و افطاری شده و دادن افطاری
به روزه داران از طرف افراد خیر و با بضاعت از رسوم بسیار
زیبای این ماه در کرمانشاه می باشد./س