به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران شهرکرد:
خسرو عبدالهی گفت: تاکنون 550 هزار هکتار از عرصه های مرتعی استان چهارمحال و بختیاری در قالب طرح های مرتعداری و قراردادهای 30 ساله به دو هزار و 300 خانوار از مرتعداران استان واگذار شده است.
وی افزود: به منظور ترویج کشت گیاهان داروئی، 200 هکتار از این اراضی در 24 نقطه استان چهارمحال و بختیاری برای کشت گیاهان داروئی توسط 24 مرتعدار در نظر گرفته شده است.
مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان چهارمحال و بختیاری، کرفس، موسیر، رازیانه، بارنجه، مورد، انجیر دیم، گل محمدی، آویشن، زعفران، عناب و بابونه را از گیاهان داروئی در دست کشت معرفی کرد.
وی با بیان اینکه پنج هکتار از مراتع نیز برای اجرای طرح های پایلوت و تحقیقاتی کشت گیاهان دارویی به مرکز تحقیقات کشاورزی استان واگذارشده است، گفت: میزان اعتبار لازم برای اجرای طرح کشت گیاهان دارویی، تأمین بذر مرتعی، آموزش مرتعداران، و تأمین تجهیزات و ماشین آلات، دو هزار و 500 میلیون ریال است.
معاون برنامه ریزی استاندار چهارمحال و بختیاری هم گفت: مرکز تحقیقات کشاورزی استان چهارمحال و بختیاری موظف است طرح جامع کشت گیاهان داروئی با بهره گیری از تکنولوژی های نوین را تدوین و به معاونت برنامه ریزی استانداری ارائه دهد.
اسماعیل عامری گلستان افزود: اداره کل منابع طبیعی نیز ظرف مدت یک ماه مهلت دارد، با یک کارخانه تولید دارو قرارداد بسته و پنج هکتار برای اجرای طرح کشت گیاهان دارویی در شرایط استاندارد و خاص را به این کارخانه واگذار کند.
استان چهارمحال و بختیاری با شرایط اقلیمی خاص، زمینه رشد گونه های گیاهی به خصوص گیاهان دارویی را دارد./س