به گزارش باشگاه خبرنگاران اصفهان اين مطلب را عليرضا قاسمي مهندس فرآيند کورههاي قوس الکتريکي و ريختهگري مداوم فولاد مبارکه گفت و در ارتباط با بهکارگيري اين روش افزود: امروزه در واحدهاي فولادسازي به طور وسيعي از اتوماسيون استفاده ميشود. با به کارگيري اتوماسيون فعاليتهاي توليدي و تعميراتي به طور کاملتر و با کيفيت بالاتري انجام ميشود.
وي با بيان اين که با استفاده از اين روش، توسط کامپيوتر، کنترل فرآيند توليد ذوب نيز به صورت کاملا، اتوماتيک انجام ميشود و مسئولين ذوب عمدتاً در شرايط اضطراري در کنترل فرايند دخالت مي نمايند تصريح کرد: در کوره قوس الکتريکي شماره 3 توسعه يافته فولاد مبارکه نيز، استفاده از اين روش بصورت آزمايشي در حال انجام است که با توجه به نتايج بسيار خوبي که به کارگيري از اين روش در پي داشته است انتظار ميرود در آينده نزديک بر روي ساير کورهها نيز اجرايي گردد.
وی در تشريح چگونگي و روشهاي شارژ مواد در کورههاي قوس الکتريکي اظهار داشت: مواد مصرفي که در کورههاي قوس الکتريکي مورد استفاده قرار ميگيرند از آهن اسفنجي، آهک ، دولوميت، و کک تشکيل شده اند که امکان عمليات شارژ اين مواد به دو روش نيمه اتوماتيک و اتوماتيک در کوره وجود دارد.
وی ادامه داد : در روش نيمه اتوماتيک مقادير تناژ و سرعت شارژ
مواد در پروفايلهاي مربوطه تنظيم و با کنترل لازم توسط تجهيزات مواد به صورت پيوسته
در کوره شارژ ميشوند.در روش کاملاً اتوماتيک يا شارژ ديناميک مواد، نرخ شارژ مواد
با توجه به پارامترهاي فرايندي موردنظر براي ذوب توليدي بصورت ديناميک محاسبه شده و مطابق با آن در کوره
شارژ ميشوند ضمن اينکه کليه پارامترهاي فرآيندي توليد ذوب به اپراتور کوره نمايش داده
شده و در صورت نياز کنترلهاي لازم توسط وي انجام مي شود.
انتهای پیام