به گزارش
خبرنگار اجتماعی باشگاه خبرنگاران؛ بسیاری از فوارهها یا آبپاشهای فضای سبز در بزرگراهها با پرتاب کردن آب به سطح سواره روی یا پیاده رو نه تنها موجب ایجاد مزاحمت، و کثیف و آلوده شدن اتوموبیلها میشوند بلکه با ورود آب از فضای سبز به سطح سواره رو و لغزنده شدن سواره رو موجب میشوند بسیاری از رانندگان برای اجتناب از ورود به منطقه مرطوب ناگهان تغییر مسیر داده و با ترمزهای ناگهانی خود باعث بروز تصادفات خطرناک و ترافیکهای سنگین میشوند.
براساس این گزارش، هدر رفتن حجم آبی که به سطح سواره روها میریزد بسیار بالا بوده و با محاسبهای ساده میتوان به تبخیر و هدر رفتن روزانه آب به خصوص در دوران کم آبی پی برد.
این گزارش میافزاید، آبیاری بسیاری از فضاهای سبز اصولی نبوده و با مکانیزهای ساده میتوان به راحتی از پاشیده شدن آب فوارهها به خارج از فضای سبز جلوگیری کرد.
گفتنی است، آبیاری به روشهای سنتی هنوز در بسیاری از نقاط کشور و تهران ادامه و باغبانها با شلنگ یا تانکر آب را در جم بالا و دربسیاری از موارد غیر ضروری به پای گیاهان میریزند حال آنکه با انواع روشهای آبیاری قطرهای،بارانی و... حجم آب مصرفی میتواند به نصف تقلیل یافته و از خارج شدن آب با ارزش سفرههای زیرزمینی و چاهها جلوگیری کرد.