مدیر طیور سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی گفت: سالانه 900 تن گوشت غاز و 375 تن تخم غاز در استان تولید می شود.

جاوید بهروزین درگفتگو با خبرنگارباشگاه خبرنگاران تبریز ،افزود: پروتئین گوشت غاز دو درصد ‌از پروتئین گوشت مرغ بیشتر است و همانطور چربی گوشت غاز نیز دو درصد از گوشت مرغ بیشتر بوده و موجب لذیذ شدن گوشت آن می شود.

 وی از راندمان بالای پرورش غاز گفت و تشریح کرد: کارشناسان ضریب تبدیل مناسب و راندمان بالایی را در پرورش غاز لحاظ کرده اند.

بهروزین ادامه داد: ریسک انجام پرورش غاز در مقایسه با سایر طیور بسیار پایین تر است.

 مدیر طیور سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی یادآور شد: علاوه بر گوشت و پر، از جگر غاز به عنوان یكی از خوشخوراک ترین و لذیذترین غذاها می توان نام برد، كه در بازارهای جهانی قیمتی در حد و اندازه خاویار دارد.

وی با معرفی شهرستان های برتر در پرورش غاز اظهار کرد: ملکان، بناب، مرند و اهر از شهرستان های برتر آذربایجان شرقی در پرورش غاز هستند.

بهروزین گوشت غاز را جایگزین مناسبی برای گوشت مرغ دانست و تاکید کرد: به لحاظ اینكه پرورش غاز ساده تر و امكانات كمتری را طلب می كند،‌ می تواند به راحتی در بین روستاییان و به عنوان شغل اول و یا دوم مورد توجه واقع شود و درنهایت به مقدار وسیع، جایگزین گوشت مرغ شود./س
 
 
برچسب ها: تولید ، سالانه ، گوشت
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.