به گزارش خبرنگار کلينيک باشگاه خبرنگاران، یک مطالعه جديد که در ماه مه سال 2013 توسط مجموعه مقالات آکادمی ملی علوم منتشر شده نشان داد که BPA در واقع بر راه ژن در داخل مغز موش صحرایی کار می کند.گوجه فرنگی به علت اسیدیته بالايي که دارد بسيار خطرناک است ،
سطح BPA می تواند در واقع به حدی زياد باشد که از قوطي وارد محصول شود و جذب آن شودو ماده اس سرطانزا را به وجود بياورد.
بررسي
ها نشان مي دهند قوطي هاي کنسروي به ويژه رب گوجه فرنگي از بيشترين مواد
سمي و سرطانزا برخوردار هستند و براي تهيه غذاي کودکان ب هيچ وجه نبايد از
آن ها استفاده کرد زيرا سبب مسموميت و ايجاد مشکلاتي زيدي براي سلامتي
کودکان مي شود.
نتايج مطالعات نشان مي دهند، بري خريد رب گوجه فرنگ
بهتر است نوع شيشه اي آن را خريداري کنيد و در صورت خيد نوع قوطي بعد از
باز کردن قوطی، آن را به ظرف دیگری(ترجیحا شیشه ای) منتقل کنید.
انتهاي پيام/