یکی از نوشیدنیهایی که تقریبا پای ثابت سفره های افطار و سحر مردم استان فارس و خیلی از نقاط کشور در ماه مبارک رمضان است عرقیات فارس و شیراز است.

به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران شیراز؛ عرقیات شیراز خوش بو ، خوش طعم و کاملا خالصه و علاوه بر اینکه نوشیدنی پرطرفداری است مصرف دارویی هم دارد.

عرقیات بهار نارنج، نسترن، گلاب، بیدمشک و گاوزبان تقویت کننده قلب و اعصاب هستند.

عرق شاتره، آرام بخشه. عرق4 گیاه و نعنا، ضد نفخ هستند و کاسنی معده را تقویت می کند.

دکتر زرگران، متخصص تب سنتی می گوید: بهتر است در زمان افطار عرقیات را به صورت گرم و 3تا 4 ساعت پس از افطار به صورت سرد مصرف کنند.

در حال حاضر 75 نوع عرقیات گیاهی در استان فارس تولید می شود که به نقاط مختلف ایران و کشورهای آلمان، فرانسه، ایتالیا، روسیه، چین، ویتنام و کشورهای حوزه خلیج فارس صادر می شود.

انتهای پیام/س

برچسب ها: مصرف ، عرقیات ، فارس ، رمضان
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.