موضوع قاچاق تلفن های همراه، این روزها باعث نگرانی مصرف کنندگان و همچنین نمایندگان رسمی برندهای مختلف در کشور شده است.

به گزارش دریچه فناورری اطلاعات؛ باعث و بانی این اتفاق هر سازمان و یا شخصی که بوده در حال حاضر خود نیز قادر به کنترول این بازار نیست. از این رو مجموعه ها و افرادی تلاش کرده اند که تا حدی بتوانند از ورود غیر قانونی این کالا جلوگیری کنند.

بنا به گفته یکی از برند های تلفن همراه سال گذشته تنها ۱۰ درصد از محصولات این برند در بازار به صورت قاچاق به مصرف کنندگان ارائه می شده اما در مقایسه با سال گذشته این عدد به دو برابر و یا حتی ۳ برابر رسیده است.

یکی از دلایلی که مصرف کنندگان به این موضوع توجه چندانی ندارند پایین بودن قیمت محصولات قاچاق است. در روزهای گذشته که به یکی از بزرگترین بازارهای موبایل تهران رفته بودم، شاهد قیمت های عجیب ولی واقعی این محصولات شدم. اول اینکه در بین آن همه فروشگاه تنها نیمی از آن ها محصول با گارانتی ارائه می کردند و مابقی بیمه را به خریداران پیشنهاد می دادند.

اجازه بدید برای شما روشن کنیم که بیمه به تنهایی هیچ اعتباری ندارد و هر محصولی که بدون گارانتی باشد قاچاق محسوب می شود. البته بعضی از فروشگاه ها این موضوع را حل کرده اند و اقدام به ارائه گارانتی های تقلبی می کنند که هیچ ارزش قانونی ندارد.

شما بابت بیمه ۱۵۰ هزار تومان پول پرداخت می کنید که در هنگام مشکل هیچ پاسخی از جانب بیمه کننده دریافت نخواهید کرد چراکه بیمه نوعی مکمل برای گارانتی محسوب می شود. هزینه اضافه شده برای گارانتی معتبر در حدود ۱۰۰ هزار تومان قیمت دارد و شما می دانید که پس از بروز مشکل باید به کجا مراجعه کنید. موضوع مهمتر آنکه فروشندگان از شما بابت خدمات مختلف هزینه دریافت می کنند که با یک حساب سر انگشتی به این نتیجه می رسیم که مبلغ پرداخت شده بابت آن گوشی قاچاق خیلی بیشتر از گوشی قانونی یا دارای گارانتی رسمی است.

هر سال وزارت صنعت، معدن و تجارت لیستی از وارد کنندگان موبایل به کشور را منتشر می کند که وظیفه آن ها پس از واردات، ارائه خدمات است که در ادامه جدیدترین لیست را مشاهده خواهید کرد.

قائم مقام رئیس مرکز امور اصناف و بازرگانان وزارت صنعت، معدن و تجارت با اعلام آخرین فهرست واردکنندگان قانونی تلفن همراه به کشور گفت: واردات ۱۵شرکت در بازار موبایل رسمی است.

ﺷﺮﻛﺖ ﻭﻗﺎﻳﻊ ﮔﺴﺘﺮ ﻓﺎﺭﺱ واردکننده ﺑﺮﻧﺪ ﺍﭘﻞ،

ﺷﺮﻛﺖ ﻫﺎﻱ ﺁﺭﻣﺎﻥ ﻫﻤﺮﺍﻩﺁﺭﻳﻦ، ﭘﺮﺷﻴﻦ ﺳﻠﻮﻛﺎﻡ ﻭ ﻳﺎﺱ ﺟﻬﺎﻥ و مایکروتل ﻭﺍﺭﺩکنندگان ﺍچ ﺗﻲ ﺳﻲ

ﺩﻭ ﺷــﺮﻛﺖ آرمان همراه ﺁﺭﻳﻦ ﻭ ﻳﺎﺱ جهان ﺩﺭ ﺯﻣﻴﻨﻪ ﻭﺍﺭﺩﺍﺕ ﮔﻮﺷــﻲ ﻫﺎﻱﺍﻟﻜﺎﺗﻞ نیز ﻓﻌﺎﻟﻴﺖ ﺩﺍﺭﻧﺪ

ﻫﻤﭽﻨﻴــﻦ ﺑﺮﻧــﺪ ﻛــﺮﻩ ﺍﻱ ﺍﻝ ﺟﻲ ﺗﻮﺳــﻂ ﺷــﺮﻛﺖﻣﺪﻳﺎﭘﺮﺩﺍﺯﺵ

ﮔﻮﺷــﻲ ﻫﺎﻱ ﺳﺎﻣﺴــﻮﻧﮓ ﻧﻴﺰ ﺗﻮﺳﻂ ﺩﻭﺷــﺮﻛﺖ ﺳﺎﻣﺘﻞ ﻭﻣﺎﻳﻜﺮﻭﺗﻞ

ﮔﻮﺷــﻲ ﻫﺎﻱ ﺳﻮﻧﻲ ﺗﻮﺳﻂ ﺷﺮﻛﺖ ﺁﺭﻣﺎﻥ ﻫﻤﺮﺍﻩﺁﺭﻳﻦ

ﻧﻮﻛﻴﺎ ﺗﻮﺳﻂ ﺷﺮﻛﺖ ﻫﺎﻱ ﺍﺭﺗﺒﺎﻃﺎﺕ ﻭﻃﻨﻲ ﭘﺮﺷﻴﺎ ﻭ ﺍﺭﻛﺎﻥﺍﺭﺗﺒﺎﻃﺎﺕ ﻭﺍﺭﺩ ﺑﺎﺯﺍﺭ ایران می شود

ﺷﺮﻛﺖ ﺳــﺎﻣﺘﻞ ﻧﻴﺰ ﺩﺭ ﺯﻣﻴﻨﻪ ﻭﺍﺭﺩﺍﺕ ﮔﻮﺷﻲ ﻫﺎﻱ ﺯﺩ ﺗﻲ ﺍﻱ ﻓﻌﺎﻟﻴﺖ ﻣﻲ ﻛﻨﺪ

در نهایت ﺑﺮﻧﺪ ﻫﻮﺁﻭﻱ ﻧﻴﺰ ﺗﻮﺳــﻂ ﺷﺮﻛﺖ ﭘﺎﺭﺱ ﻣﺎﻳﻜﺮﻭﺗﻞ ﺩﺭ ﺳﻄﺢ ﺑﺎﺯﺍﺭ ﺗﻠﻔﻦ ﻫﻤﺮﺍﻩ ﻛﺸــﻮﺭ ﻋﺮﺿﻪ ﻣﻲ ﺷــﻮﺩ.

آقای امانت هفته گذشته در گفت گویی با برنامه استودیو موبایل رادیو اقتصاد گفت: با توجه به گسترش واردات غیرقانونی گوشی های موبایل در کشور معرفی شرکت های وارد کننده می تواند نقش به سزایی در کاهش سهم قاچاق این کالای ارتباطی داشته باشد.

وی افرود: تنها شرکت هایی که در سایت وزارت صنعت، معدن و تجارت نامشان به عنوان واردکننده تلفن همراه ثبت شده است می توانند در این زمینه فعالیت کنند و فعالیت سایر شرکت ها تحت هر عنوانی غیرقانونی است.

قائم مقام رئیس مرکز امور اصناف و بازرگانان تصریح کرد: برخی شرکت ها قبلا جز واردکنندگان رسمی بوده اند که تاریخ مجوزشان به پایان رسیده که چنانچه تمایل به ادامه فعالیت دارند بایستی مجوزشان را تمدید نمایند در غیر اینصورت فعالیتشان غیر قانونی است.

از سوی دیگر ابراهیم درستی رییس اتحادیه فروشندگان دستگاه های صوتی و تصویری، تلفن همراه و لوازم جانبی با تایید اسامی شرکت های وارد کننده افزود: ﺷــﺮﻛﺖ ﻫﺎﻳﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﻋﻨﻮﺍﻥ ﻭﺍﺭﺩ ﻛﻨﻨﺪﻩ ﻗﺎﻧﻮﻧﻲ ﻣﻮﺑﺎﻳﻞ ﺩﺭ ﻛﺸﻮﺭ ﻓﻌﺎﻟﻴﺖ ﺩﺍﺭﻧﺪ ﻭ ﺍﺳﺎﻣﻲ ﺁﻧﻬﺎ ﺩﺭ ﺳﺎﻳﺖ ﻭﺯﺍﺭﺕ ﺻﻨﻌﺖ، ﻣﻌﺪﻥ ﻭ ﺗﺠﺎﺭﺕ ﺫﻛﺮ ﺷﺪﻩ ﺑﺎﻳﺪ ﺑﻪ ﺍﺭﺍﻳﻪ ﮔﺎﺭﺍﻧﺘﻲ ﻭﺧﺪﻣﺎﺕ ﭘﺲ ﺍﺯ ﻓﺮﻭﺵ ﺑﭙﺮﺩﺍﺯﻧﺪ.

حال که واردکنندگان رسمی از سوی وزارت صنعت، معدن و تجارت معرفی شدند یک نظارت ساده می تواند از ورود این کالا به صورت قاچاق جلوگیری کند.

گزارش از: حسین عالیان


برچسب ها: دریچه ، قاچاق ، lifeotech
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار