به گزارش
خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران ، از این رو دانشمندان و پژوهشگران این روش و اثرات آن را در کنار سایر روش های طب مکمل مورد توجه دادهاند تا شاید بتوانند از آن به عنوان روشی مکمل در کنار علم پزشکی مدرن بهره بگیرند.
محققان می گویند، طب سوزنی یکی از شاخه های طب مکمل یا جایگزین (Alternative Medicine) است که مدعی درمان، تسهیل و تسریع روند بهبود بیماریهای متفاوت است آنها می گویند از طب سوزنی در طب نوین برای تسکین درد و بیحسی استفاده میشود.
این شیوه درمانی قرنهاست در کشور چین برای درمان بیماری های مختلف و به عنوان روشی برای ایجاد تعادل در جریان انرژی در بدن استفاده میشود.
به باور متخصصان این فن، با فرو کردن سوزنهای بسیار نازک در نقاط خاص، می توان جریان انرژی را در بدن متعادل کرد.
در سال های اخیر بسیاری از بیمارانی که به دلایلی از علم پزشکی نوین ناراضی یا به آن بی اعتماد شدهاند و یا برای تقویت درمان خود، به انواع روش های طب سنتی و مکمل از جمله طب سوزنی روی آوردهاند. این موج فراگیر قارهها را در نوردیده و از شرق تا غرب عالم را فرا گرفته است.
سالانه سه میلیون نفر در آمریکا از طب سوزنی استفاده میکنند که در اکثر موارد برای دردهای مزمن است.
گروهی از پژوهشگران در تحقیقی که در" مجله انجمن پزشکی آمریکا" منتشر کردند، مطالعات انجام شده بر روی تاثیر طب سوزنی بر دردهای مزمن را بررسی کردند و به این نتیجه رسیدند که طب سوزنی در کاهش دردهای مزمن واقعا موثر است اما این کاهش درد "نسبتا متوسط" گزارش شده است.
پژوهش دیگری که در مورد تاثیر طب سوزنی بر بیماران مبتلا به آرتروز و دردهای عضلانی انجام شد نشان داد، این بیماران میتوانند از این روش برای کم کردن درد البته به میزان "کم" بهره بگیرند.
علاوه بر این، طب سوزنی درمان غیر دارویی ارزشمندی است برای کسانی که دچار سردردهای فشاری (tension-type) مزمن یا مکرر هستند.
به گفته پزشکان، موارد مشابهی وجود دارد که از این روش برای درمان سردرد های مزمن و هم چنین روماتیسم استفاده شده است.
انتهای پیام/