كارشناس مسئول فرهنگي بعثه‌ مقام معظم رهبري در مدينه منوره گفت: جوان‌محوري و نخبه‌گرائي در برنامه‌هاي فرهنگي دو محور اصلي فعاليت‌هاي بعثه‌ مدينه در عمره ۹۲-۹۳ بوده است.

 به گزارش خبرنگار اجتماعی باشگاه خبرنگاران ، حجت‌الاسلام والمسلمین فرج‌الله هدايت‌نيا گفت: يك برنامه‌هاي فرهنگي موفّق و تأثيرگذار مبتني بر مخاطب‌شناسي و رعايت تناسب برنامه‌ها با روحيات و نيازهاي مخاطب است و بر اين اساس، برنامه‌هائي كه براي اشخاص عادي با سطح تحصيلات متوسط پرفايده است، ممكن است براي نخبگان و دانش‌آموختگان دانشگاه‌ها كم فايده باشد؛ از اين‌رو، بعثه مدينه افزون بر برنامه‌هايي كه براي عموم زائران در نظر گرفته بود، برنامه‌هاي ويژه‌اي براي جوانان تحصيل‌كرده و نخبگان علمي را نيز اجرا كرده است.

وي در تشريح اين برنامه‌ها به جلسات هم‌انديشي اشاره كرد و اظهار داشت: جلسات هم‌انديشي از جمله برنامه‌هايي بودند كه بطور خاص براي جوانان دانش‌آموخته و نخبگان علمي برگزار مي‌شدند و در برگزاري آن‌ها، دو هدف عمده مدّ نظر بود: نخست آنكه ديدگاه‌هاي جوانان و نخبگان نسبت به سفر عمره و برنامه‌هاي فرهنگي بعثه گردآوري شود و از سوي ديگر آنان با فعاليت‌ها و برنامه‌هاي فرهنگي بعثه آشنا شوند.
 
حجت‌الاسلام والمسلمین هدايت‌نيا در توضيح آماري وضعيت اين نشست‌ها تاكيد كرد: در ۲۶ جلسه هم‌انديشي بيش از ۱۱۰۰ نفر از نخبگان شركت كردند كه شامل منتخبين كاروان‌هاي اساتيد و دانشجويي، دانشجويان خارج از كشور، دانشجويان اهل سنت، تشكل‌هاي دانشجوئي، دانشجويان فرهيخته دانشگاه‌ها و منتخبين دانش‌آموزي مي‌شد.

وي به همايش‌هاي اختصاصي هم اشاره كرد كه در مجموع ۲۶ همايش بوده و در آن‌ها بيش از ۱۶ هزار نفر از طلاب حوزه‌هاي علميه، دانشجويان، زوج‌هاي جوان و دانش‌آموزان شركت داشته‌اند.

زيارت دوره ويژه ديگر برنامه فرهنگي بعثه ويژه گروه‌هاي نخبه بود كه كارشناس مسوول فرهنگي بعثه مدينه درباره نحوه برنامه‌ريزي آن‌ها هم توضيح داد كه ۳۶۵ برنامه براي منتخبين كاروان‌هاي عمومي، كاروان‌هاي دانشجوئي و دانش‌آموزي برگزار شده و قريب به ۱۵ هزار نفر در آن شركت كرده‌اند.

انتهای پیام/
برچسب ها: مدینه ، جوان ، بعثه
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار