جشنواره فیلم "مقاومت" تا به امروز نتوانسته جایگاه واقعی خود را پیدا کندکه یکی از دلایل مهم در این امر نبودن ثبات مدیریتی است.

 به گزارشحوزه سینما باشگاه خبرنگاران  به نقل از  روابط عمومی جشنواره بین المللی فیلم مقاومت؛ محمدهادی منبتی از کارشناسان فرهنگی و مدیرعامل موسسه تصویرشهردرباره برگزاری جشنواره بین المللی فیلم مقاومت گفت: جشنواره موضوعی فیلم مقاومت با توجه به اهدافی که دنبال می کند باید در اولویت سیاست ها قرار گیرد البته این امر مستلزم تثبیت دبیر و دبیرخانه دائمی جشنواره است.
 
وی در ادامه افزود: جشنواره فیلم مقاومت با وجود آنکه جشنواره ارزشمندی است متاسفانه تا به امروز فاقد این دو فاکتور بوده است.
 
مدیرعامل موسسه تصویرشهربا بیان اینکه دبیر جشنواره فیلم مقاومت باید ثابت باشد گفت: اگر دبیر جشنواره ثابت باشد می تواند سیاست های ده ساله ای را برای جشنواره اتخاذ کند تا به نتیجه برسد زیرا درغیر اینصورت این امر یکی از بزرگترین ضعف های جشنواره مقاومت محسوب می شود.

وی تصریح کرد: جشنواره فیلم مقاومت باید جزء برنامه های اصلی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی باشد و توجه زیادی به آن شود ضمن اینکه از حمایت های دولتی (مادی و معنوی) نیز برای رسیدن به اهداف متعالی خود بهره مند شود.
 
منبتی اضافه کرد: علی رغم اینکه ایران محور مقاومت در منطقه است و با توجه به اینکه جشنواره فیلم مقاومت طلایه دار آن است اما تا به امروز آنطور که باید و شاید به آن پرداخته نشده است.
 
وی با بیان اینکه مقاومت تعیین کننده در منطقه است گفت: جشنواره مقاومت جریان فرهنگی و سیاسی آینده منطقه را رقم خواهد زد و ایران به عنوان پرچم دار مقاومت می تواند جشنواره ای هنری با پرچم هنری مقاومت را داشته باشد.
 
مدیرعامل موسسه تصویرشهردرباره بودجه فیلم های دفاع مقدس و مقاومت نیز گفت: اگر جشنواره دبیرخانه دائمی داشته باشد در طول سال می تواند برای بودجه سال بعد جشنواره اقداماتی انجام دهد البته مجلس شورای اسلامی نیز باید در بودجه فرهنگی برای تولید آثار دفاع مقدس و جشنواره مقاومت ردیفی را درنظر بگیرد تا جشنواره بتواند بر اساس آن سیاست گذاری کند.

وی در ادامه افزود: تصویب بودجه در مجلس روند طولانی دارد به همین دلیل باید از طریق دبیرخانه جشنواره مقاومت این بودجه رسیدگی شود تا در زمان برگزاری جشنواره به ثمر برسد.

منبتی با بیان اینکه بخش مهم و منطقه ای جشنواره فیلم مقاومت بخش بین الملل آن است گفت: طبیعی است که کشورهای غربی و رژیم صهیونیستی نسبت به این بخش واکنش داشته باشند زیرا آنها به تاثیر سینما در سطح مقاومت آشنا هستند و می دانند که اگر این جشنواره کارش را به طور جدی انجام دهد و آثار دفاع مقدس و مقاومت در کشورهای دیگر به نمایش درآید و در منصه داوری قرار گیرد باعث رشد جریان هنری مقاومت می شود به همین دلیل نسبت به این جشنواره ترس دارند.

مدیرعامل موسسه تصویر شهر با بیان اینکه جشنواره مقاومت برای رژیم صهیونیستی خطرناک است گفت: بودجه ای که آنها صرف جلوگیری از برپایی این جشنواره می کنند به مراتب بسیار بالاتر از بودجه ای است که صرف خود جشنواره مقاومت می شود. به هرحال از دشمن باید انتظار دشمنی داشته باشیم ضمن اینکه برگزاری جشنواره فیلم مقاومت تا به امروز باعث توفیق سینمای دفاع مقدس شده است.
 
منبتی در ادامه افزود: سینما و هنر هفتم تاثیرگذارترین روش هنری برای تثبیت جریان های فرهنگی در حوزه دفاع مقدس می تواند باشد ضمن اینکه تاثیر آن چشمگیر و مداوم است بر خلاف تلویزیون که تاثیر آن سطحی است تولید آثار سینمایی در حوزه دفاع مقدس جریان ساز است و روحیه مقاومت را تقویت می کند.
 
وی با بیان اینکه جشنواره فیلم مقاومت تا به امروز نتوانسته جایگاه واقعی خود را پیدا کند، گفت: یکی از دلایل مهم در این امر نبودن ثبات مدیریتی است زیرا مدیر بعدی که می آمد سیاست های جدیدی را اتخاذ می کرد بنابراین به صراحت می توان گفت جشنواره فیلم مقاومت در طول این سال ها نتوانسته رسالت واقعی خود را نشان دهد و تنها شمعی بوده که سعی کردند خاموش نشود.
 
مدیرعامل موسسه تصویرشهر با بیان اینکه جشنواره فیلم مقاومت تا به امروز می توانست به همراهی دستگاه های ذیربط جریان ساز باشد گفت: به طور قطع اگر برای این جشنواره دبیر 10 ساله ای انتخاب شود و در طول این مدت یک سیاست برای آن اتخاذ شود می تواند رسالت فرهنگی خود را انجام دهد اما لازمه این کار این است که مدیران و مسئولان فرهنگی نگاه جدی تری به آن داشته باشند.

انتهای پیام/
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار