به گفته محققان در گذشته یک تورم کیهانی ابدی تعداد حباب‌های نامحدودی از جهان‌های جدید تر را نیز ایجاد کرده است، گوث این را جدید‌ترین تضاد می‌نامد، زیرا جهان‌های قدیمی تر بطور گسترده در حال تکامل و شکل گیری هستند.

به گزارش خبرنگار علمی باشگاه خبرنگاران؛ به گفته آلن گوث مبتکر نظریه تورم کیهان، جهان محصول یک تورم ابدی است، به گفته وی در گذشته یک تورم کیهانی ابدی تعداد حباب‌های نامحدودی از جهان‌های جدید‌تر را نیز ایجاد کرده است، گوث این را جدید‌ترین تضاد می‌نامد، زیرا جهان‌های قدیمی‌تر بطور گسترده در حال تکامل و شکل گیری هستند.
 
گوث می‌گوید که توزیع احتمالات نشان می‌دهد که هیچ تمدن پیشرفته‌تری از ما در جهان قابل مشاهده نیست. ما به این نتیجه رسیدیم که هیچ تمدنی در جهان قابل مشاهده به اندازه نصف ما هم پیشرفته نیست! شاید این پارادوکس را توضیح دهد که چرا ستی (SETI) – جستجوی هوش فرا زمینی – هیچ سیگنالی از تمدن‌های فرا زمینی دریافت نکرده است.



روبرت جافه استاد فیزیک دانشگاه MIT  گفت: به نظر گوث طبیعت بسیار تلاش می‌کند. جهان یک آزمایشگاه بزرگ است که بارها و بارها قوانین فیزیکی آن تغییر می‌کند و قوانین فیزیکی متفاوت تکرار می‌شود. تعدادی این جهان‌ها در لحظه‌ای که به وجود می‌آیند به داخل جهان های دیگر سقوط خواهند کرد، نیروی بین ذرات ضعیف خواهد بود و آنها نخواهند توانست تا اتم‌ها و یا مولکول‌ها را رشد دهند.

در هر حال اگر شرایط مناسب باشد ماده در درون جهان‌ها و سیارات به هم خواهند پیوست، اگر شرایط در درون آنها نیز مناسب باشد و عناصر واقعی حیات در آنها وجود تشکیل شود، حیات هوشمند می‌تواند در آنها فرگشت یا تکامل یابد.
 
برخی از فیزیکدانان استدلال کرده اند که تنها در جهان ماست که قوانین فیزیکی از زندگی حمایت می‌کند و اگر کمی قوانین متفاوت تر از جهان ما باشند در آن صورت زندگی هوشمند غیر قابل ممکن خواهد بود. جافه و همکارانش در MIT احساس می‌کنند که این توضیح باید بطور دقیق بررسی شود که آیا جهانی با قوانین فیزیکی متفاوت می تواند از حیات پشتیبانی کند.  

فیزیکدانان MIT نشان دادند که اگر کائنات مقداری متفاوت تر باشد هنوز عناصری مانند کربن، هیدروژن و اکسیژن را دارد و حیاتی شبیه ما می‌تواند شکل گیرد، حتی اگر جرم ذرات بنیادی مانند کوارک‌ها تغیر پیدا کند.
 
بر خلاف بسیاری از مطالعات تنها یک تغییر کوچک، جهانی غیر قابل سکونت را ایجاد می‌کند، آنها بیش از یک ثابت را مورد بررسی قرار دادند. آیا حیات در جای دیگری غیر از زمین وجود دارد؟این یک راز دیرینه است که بسیاری از دانشمندان به دنبال آن هستند. 

این تحقیق در قالب یک مطلب از "جافه" فوق دکتری دانشگاه MIT نشان داده شد که اگر مقداری تفاوت وجود داشته باشند هنوز عناصر شبیه به کربن و هیدروژن می‌توانند تا حدی حیاتی شبیه به ما را شکل دهند، یکی از این دانشمندان گفت شما می‌توانید تعدادی از عناصر قابل توجه را بدون حذف احتمال شیمی آلی از جهان حذف نمایید. در این صورت اشکال زندگی در جهان‌های مختلف از ما متفاوت خواهند بود.



جافه و همکارانش تصمیم گرفتند تا بر شیمی کربن به عنوان هم خو با حیات در جهان‌هایی که قابل شکل گیری هستند و در آنها کربن، هیدروژن و اکسیژن بصورت پایدار وجود خواهد داشت تکیه کنند.

جافه گفت: اگر شما ترکیب پایدار هیدروژن را نداشته باشید، نمی‌توانید به هیدروکربن یا کربوهیدرات‌های پیچیده دست بیابید.

محققان برای دیدن آنچه که در مجموعه‌ای از ذرات بنیادی بنام کوارک اتفاق می‌ افتد در شش نوکوارک، که در قطعات ساختمان پروتون و نوترون و الکترون شروع به کار کردند. تیم MIT برای کوارک بالا و پایین که متداول ترین و عجیب ترین نوع کوارک اند تمرکز کردند.

یک گروه از دانشمندان آزمایشگاه ملی لارنس برکلی مطالعاتی را روی جهان های هم خو انجام دادند که فاقد یکی از چهار نیروی بنیادین جهان ما هستند. در این آزمایش نیروی هسته‌ای ضعیف قادر است واکنش‌های سوختن نوترون به درون پروتون‌ها را فراهم کند و بر عکس محققان نشان دادند که افزایش سرعت سه نیروی بنیادین دیگر می‌تواند، نیروی از دست رفته هسته‌ای ضعیف را جبران کند و اجازه تشکیل عناصر پایدار را بدهد.


انتهای پیام/


برچسب ها: حباب ، کهکشان ، ستاره ، کیهان
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار