دکتر مسعود کیمیاگر، متخصص تغذیه در گفتگو با
خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت: در فصل گرما، بدن ضمن تعریق، املاحی چون سدیم، پتاسیم و کلر را از دست میدهد بنابراین نوشیدن آب به تنهایی کافی نیست و باید این املاح از دست رفته، به نوعی به بدن بازگردد.
دکتر کیمیاگر ادامه داد: نوشیدنیهایی مثل آب میوهها، شربتها، دوغ و آب میوههای مصنوعی که غلیظ است و باید رقیق شود، تأمین کننده آب و املاح بدن هستند.
همچنین آب میوههایی که بصورت نکتار بوده و عصاره خود میوه است، مواد افزودنی نداشته و طبیعی است و بسیار برای استفاده در فصل گرما نامناسب است.
دکتر کیمیاگر، ضمن اینکه مصرف نوشابههای گازدار را اصلا توصیه نکرد، گفت: نوشیدن چای به علت اینکه باعث باز شدن عروق بدن میشود و سرعت جریان خون را بالا میبرد و باعث دفع گرما میشود، مناسب است.
این متخصص تغذیه گفت: نوشیدنیهای سنتی و قدیمی که در فرهنگ ما است مثل شربت آبلیمو، شربت به لیمو، خاک شیر، سکنجبین و... بسیار در رفع عطش و تأمین آب و املاح بدن در فصل گرما، مناسب است.
انتهای پیام/