به گزارش سرويس بين الملل باشگاه خبرنگاران به نقل از "پایگاه اطلاع رسانی عراق"؛ بر اساس اطلاعات موجود، توافقی بین سازمان تروریستی باصطلاح "الاسلامیه" و جبهه "النصرة" در راستای هماهنگیهای میدانی صورت گرفته است و هدف اصلی آن، همانطور که در توافق ذکر شده، اعلام تشکیل دولت در برخی مناطق عراق وسوریه بوده است.
خبرها حاکی از آن است که "النصره" و "داعش"، جبهه های جنگ تروریستی خود را به خاک لبنان گسترش خواهند داد و موجی از بمب گذاری ها توسط این دو گروه طراحی شده که تاسیسات حیاتی، زیرساخت ها و شخصیت های مختلف لبنانی را مورد هدف قرار خواهد داد.
عملیات تروریستی که رئیس مجلس لبنان، نبیه بری را هدف قرار داده بود و در پی آن شانزده تروریست متهم در این عملیات دستگیر شدند، را می توان آغازی برای آن به حساب آورد؛ طبق اطلاعات، بیشتر اعضای این عملیات تروریستی، لبنانیها و سوری هایی بوده اند که عضو داعش و النصره هستند و می خواستند پای تروریست ها را به لبنان باز کنند و لبنان را درگیر یک جنگ داخلی نمایند.
امروز، داعش با النصره متحد شده و بزرگترین توافق خونین در سوریه را امضاء کرده اند تا با همراهی بعثی ها، فرآیند سیاسی و امور دولت را مختل کنند و تلقین کنند که حملات اخیر، نشان از پیشرفت این دو گروه تروریستی و به خیال خود، نشان از شکست دولت ملی سوریه دارد.
این تصور وارد است، چرا که داعش و النصره، اساسا بیش از آنکه واقع گرا باشند، بر مدار تصورات و اوهام حرکت می کنند. البته با توجه به توهمی که داعش و النصره در تشکیل دولت اسلامی دارند، توافق این دو گروه با یکدیگر، امری طبیعی است و این اقدام در پی تسلط داعش بر موصل، برای ایجاد یک جو روانی در میان عوام صورت گرفته است.
این توافق، عملا ارزشی ندارد و در چارچوب جنگ تروریستی گروه های عنکبوتی داعش علیه عراق و ملت آن صورت گرفته و اگر اهمیتی بتوان برای آن ذکر کرد، از آن جهت است که از ماهیت این طرح تروریستی و اهداف سفیانی و قدیمی آن، پرده برمی دارد و نکته ی مهم دیگر این است که این توافق برای القای این توهم صورت گرفته است که این دو گروه از این طریق به پیروزی های بیشتری در عرصه ی نظامی دست خواهند یافت؛ ولی حقیقت چیز دیگری است، چرا که ارتش عراق این آرزوی داعش و النصره را با هلاکت مداوم مهمترین شخصیتهای تروریستی آموزش دیده، به ورطه نابودی کشانده است.
ملت عراق باید بدانند که این توافق، طرحی تکفیری است که آل سعود، قطر و ترکیه برای توقف و به چالش کشاندن تجربه دموکراسی که خود را در این میان مطرح کرده است، آن را هدایت میکنند.
گروههای سیاسی عراق، باید با وحدت خود، به این توافق داعش و النصره پاسخ دهند تا این دو گروه تروریستی متوجه شوند که ملت عراق با تمام اختلاف سلیقه ای که در میانشان وجود دارد، در چارچوب ها و افکار اصولی، بایکدیگر متفق و متحدند.
انتهای پیام/