وی تشریح کرد: لپه مانع از ایجاد پلاک در رگهای خونی میشود و به حفظ سلامت قلب کمک میکند.
نقشی ادامه داد: لپه منبعی غنی از فیبر است از همین رو برای پیشگیری از یبوست، کاهش کلسترول خون، تنظیم قند خون و کاهش بیماریهای قلبی – عروقی توصیه میشود.
کارشناس مسئول گیاهان دارویی سازمان جهاد کشاورزی آذربایجانشرقی یادآور شد: یکی از ویژگیهای بارز لپه در مقایسه با دیگر حبوبات این است که سریع پخته میشود، لپه از نظر مواد معدنی منبع خوب آهن است و برای افرادی که کمخون هستند، ماده غذایی مناسبی است.
وی اظهار داشت: مصرف هر پیمانه لپه، ۱۴درصد نیاز روزانه بدن به آهن را تامین میکند.