با بهره برداری از آزمایشگاه میکروبی شرکت غله استان؛ نظارت و كنترل كيفيت بر روي گندم و فرآورده های آن در استان انجام می شود.

 

به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران زنجان ؛رئیس هیئت مدیره و مدیر عامل شرکت غله و خدمات بازرگانی منطقه 14 با اشاره به بهره برداری از دومین آزمایشگاه میکروبی شرکت های غله و خدمات بازرگانی کشور در استان زنجان گفت : آزمایشگاه میکروبی شرکت غله استان زنجان در راستای پایش کیفیت گندم ، آرد و نان استان ایجاد شده است.

منصوری به برنامه ريزي صورت گرفته بر نظارت و كنترل كيفيت و آزمايشات لازم بر روي گندم و فرآورده های آن یعنی آرد و نان اشاره کرد و افزود : امید آن می رود با بهره برداری از این آزمایشگاه میکروبی در جهت بهبود کیفیت محصول نهایی و تهیه و تولید نان مرغوب برای هم استانی ها مثمر ثمر باشد.

وی خاطر نشان کرد :این آزمایشگاه متعلق به استان است و می تواند بعنوان آزمایشگاه سایر دستگاههای از جمله اداره کل استاندارد بعنوان آزمایشگاه همکار مورد استفاده قرار گیرد./س






برچسب ها: نظارت ، گندم ، کیفیت
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.