وی تشریح کرد: پوست شترمرغ كاربری ویژه و ممتازی در تولید كفش و دیگر وسایل چرمی دارد كه می تواند این صنعت را به یک فعالیت اقتصادی سودآور و ارزشمند تبدیل كند.
نیکسان ادامه داد: سالانه از هر شترمرغ 40 کیلوگرم و در مجموع در استان 120 تن گوشت استحصال میشود.
کارشناس مسئول سایر ماکیان سازمان جهاد کشاورزي آذربايجان شرقي یادآور شد: میزان تولید گوشت شترمرغ از تولیدات 300 قطعه شترمرغ پرواری در استان استحصال می شود.
وی اظهار داشت: نکته جالب توجه در مورد گوشت شترمرغ این است که کالری، کلسترول و چربی آن حتی از گوشت مرغ و بوقلمون هم پایین تر است.