وی افزود: بودجه اختصاص یافته به سالنهای تئاتری با توجه به آنچه منابع و آمار نشان میدهد 20 درصد نسبت به سال قبل کاهش داشته است.
وی خاطر نشان کرد: با توجه به گذشت 30 سال از عمر انقلاب هنوز هنر نتوانسته سیر منطقی خود را پیداکند.
جعفری با اشاره به دستمزد فوتبالیستهای ملی و مقایسه اجمالی آن با بودجهی فرهنگ و هنر تصریح کرد: اگر در این حوزه مقایسهایی اجمالی با دستمزد فوتبالیستهای ملی که در لیگ برتر بازی میکنند، بیاندازیم متوجه خواهیم شد که بودجه حوزه فرهنگ و هنر کمتر از نصف قیمت فوتبالیستهای یک تیم است و این یعنی فاجعه برای ما که داعیهی فرهنگ و انتشار آن را یدک میکشیم.
کارگردان نمایش "تماشاچی محکوم به اعدام" با اشاره به استفاده از متخصصان در این حوزه اظهار داشت: باید از متخصصان این حوزه به علاوه معمارانی که در حوزه تخصصی خود خبره هستند استفاده کرد، اگر این دو ضلع در ساخت و ساز سخت افزارها در کنار هم قرار گیرند ثمرهاش را خانواده هنر و طبیعتا همه خواهند برد.
جعفری با اشاره به خصوصیات یک سالن مناسب برای اجرای تئاتر تصریح کرد: یک سالن تئاتر علاوه بر سن نمایش باید از استانداردهای نمایشی برخوردار باشد از جمله باید طول عرض و ارتفاع سالن و نیز ابزارهای به کار برده در صحنه و امکانات نوری امکانات صدا و تصویر استاندارد باشند.
وی افزود: تهویه، صندلیهای سالن و زیباسازی آن برای جذب مخاطب در حد قابل قبول باشد و نیز علاوه بر پارکینگ از کتابفروشی، کافی شاپ و کافی نت، رستوران و فضاهای آموزشی و فرهنگی و گالری های چند منظوره برای جذب مخاطب (به صورت عام و خاص) برخوردار باشد.
این کارگردان تئاتر درباره روی کارآمدن دولت جدید و تأثیر آن بر تئاتر به خصوص در کیفیت سالن ها بیان کرد: سرمایه گذاری زمان بد است و با یک سال و چند روز که از عمر دولت یازدهم می گذرد نمی توان انتظار معجزه در این حوزه را داشت.
وی عنوان کرد: سرمایه گذاری در این حوزه باید به صورت تخصصی و همراه با بودجه لازم و در تماس با دستگاه های دولتی و ترغیب بخش خصوصی صورت پذیرد.
این کارگردان خاطر نشان کرد: ما احتیاج به زمان داریم و با گذشت زمان شاهد آن خواهیم بود که این کمبود برطرف شود.
انتهای پیام/