وی افزود: طرحهای راکد در بخش صنعت و معدن از طریق جذب سرمایهگذار در حال فعالتر شدن است و انتظار میرود شاهد فعالیت هرچه بیشتر واحدهای صنعتی، بازرگانی و معدنی استان باشیم.
مدیرکل صنعت، معدن و تجارت استان قزوین اضافه کرد: با توجه به اینکه استان قزوین استان صنعتی است، اداره کل صنعت، معدن و تجارت استان قزوین وظیفه سنگینتری نسبت به استانهایی که قطب صنعتی به شمار نمیروند برعهده دارد.
پرزحمت با اشاره به تصمیم دولت یازدهم در خصوص خارج کردن تولید از رکود ادامه داد: دولت یازدهم تصمیم گرفته تولید را از رکود خارج کند و این موضوع را در اولویت برنامهها قرار داده است.
وی با بیان اینکه وضعیت معادن استان در حال مطالعه است، عنوان کرد: مطالعات اولیه و وضعیت سرمایهگذاری معادن استان توسط سازمانهای توسعه زمینشناسی و اکتشاف معدن در حال انجام است تا از طریق شناسایی ظرفیتهای بخش معدن استان بتوانیم از این ظرفیت بهتر از گذشته استفاده کنیم.
مدیرکل صنعت، معدن و تجارت استان قزوین با اشاره به شکلگیری شورای گفتوگوی دولت و بخش خصوصی تصریح کرد: شورا گفتوگوی دولت و بخش خصوصی در راستای بررسی و رفع مشکلات پیشروی واحدهای صنعتی، تولیدی، بازرگانی و معدنی استان شکل گرفته است.
پرزحمت گفت: فعالیت این شورا تاکنون مطلوب بوده و امیدواریم با ادامه فعالیت این شورا شاهد رفع 100 درصدی مشکلات بخشهای مختلف صنعتی و تولیدی استان باشیم.
وی بیان کرد: در حال حاضر دو هزار و 900 مجوز در استان قزوین توسط اداره کل صنعت، معدن و تجارت صادر شده است که از این تعداد 400 مورد به پیشرفت فیزیکی بیش از 60 درصد دست یافتهاند.
مدیرکل صنعت، معدن و تجارت استان قزوین ابراز کرد: همچنین برای این 400 مورد مجوز صادر شده از سوی اداره کل صنعت، معدن و تجارت استان تاکنون 500 میلیارد تومان اعتبار هزینه شده است.
پرزحمت افزود: بر اساس رتبهبندی صورت گرفته در وزارتخانه صنعت، معدن و تجارت کشور، اداره کل صنعت و معدن استان قزوین در سطح کشور حائز رتبه هفتم شده است.
وی با اشاره به وضعیت سرمایهگذاری خارجی در استان قزوین اضافه کرد: مشارکت سرمایهگذاران خارجی در بخش صنعت استان مطلوب بوده به گونهای که تاکنون مشارکت سرمایهگذاران خارجی در 40 مورد از کارخانهها و واحدهای صنعتی و تولیدی استان بین 20 تا 80 درصد بوده است.
مدیرکل صنعت، معدن و تجارت استان قزوین ادامه داد: سرمایهگذاران خارجی که در بخش صنعت و معدن استان قزوین مشارکت دارند از کشورهای امارات، کره جنوبی، جمهوری آذربایجان، ترکیه، چین و فرانسه هستند.
پرزحمت با اشاره به اینکه بیشترین معادن فعال استان در شهرستانهای الموت و بویین زهرا واقع شده است، عنوان کرد: در حال حاضر در سطح استان قزوین 170 معدن داریم که از این تعداد 140 مورد در حال بهرهبرداری است.
وی تصریح کرد: در سال گذشته 670 جواز صادراتی صادر کردیم که نسبت به مدت مشابه سال قبل از آن که 560 مورد بود، افزایش داشته است.
مدیرکل صنعت، معدن و تجارت استان قزوین خاطرنشان کرد: همچنین تعداد اشتغال ایجاد شده از محل صدور 670 جواز صادراتی 23 هزار شغل بوده که نسبت به مدت مشابه سال قبل که 19 هزار نفر بوده، رشد قابل توجهی داشته است.//س