به گزارش
حوزه احزاب باشگاه خبرنگاران، "محمدنبی حبیبی" در پایان نشست هفتگی دبیران حزب متبوعش با بیان اینکه عدهایی میخواهند فتنهگران سال 88 را که در نبرد نرم آمریکا علیه ملت ایران را همراهی کردند، منتقد بنامند اظهار داشت: فتنهگران 8 ماه مملکت را به آشوب کشاندند، اقتدار و امنیت ملی کشور را به خطر انداخته و مثل محارب در برابر مردم و نظام ایستادند اما عدهای میخواهند بگویند اینها منتقد بودند. این تحریف مسئله فتنه است و مردم با بصیرت این بحثها را دنبال میکنند.
وی ادامه داد: حتی اینها میخواهند صورت مسئله انحراف در مشروطیت و نهضت ملی را تحریف و جای ریزشها و رویشهای انقلاب را با یک سوزنبانی ماهرانه عوض کنند. این کار چه از روی غفلت و چه از روی جهل صورت گیرد نتیجهاش خیانت به مردم و نظام است.
حبیبی گفت: تیر ماه، ماه بازخوانی فتنه است. فتنه منافقین و فتنه لیبرالها. اگر فتنه را خوب تحلیل میکردیم در سال 78 و 88 از همین سوراخ گزیده نمیشدیم.
دبیرکل حزب موتلفه اسلامی افزود: برخی که انصاف بیشتری دارند در زیر سقف با حضور چند نفر اعتراف میکنند که در انتخابات سال 88 تقلبی در کار نبود. اعتراف میکنند نباید بخاطر اینکه رقیب را برنمیتابیدیم مملکت را به آشوب میکشیدیم. میگویند نباید ما ماشین رسانهای آمریکا و انگلیس و رژیم صهیونیستی را علیه نظام تجهیز میکردیم اینها اشتباه است. ما هم میگوییم درست فهمیدید چرا این حرف را علنی نمیکنید؟ چرا اگر میخواهید به نظام و مردم برگردید خجالت میکشید؟ چرا از این بهتان عظیم توبه نمیکنید و راه اصلاح حقیقی را برنمیگزینید. این معنا ندارد یک کسی در ملاء عام یک دروغ و تهمتی را علیه نظام و مردم بگوید و در رسانههای دشمن آن را تکرار کند و بعد در خلوت چیز دیگری بگوید و احتمالاً در پیشگاه خداوند استغفار نماید این با منطق دین و قرآن نمیخواند.
وی تصریح کرد: پای این دروغ و تهمت خونهای بیگناهی ریخته شده است. امنیت مردم به خطر افتاده، اقتدار نظام در برابر گرگهای جهانی زیر سئوال رفته است آیا این گناه کمی است که برخی میگویند اینها انتقاد داشتند و جزو منتقدین بودند.
حبیبی با اشاره به فرا رسیدن ماه مبارک رمضان بیان داشت ماه مبارک رمضان فرصتی است تا اعمالمان را در آئینه احکام الهی ببینیم. فرصتی است تا در این ضیافت الهی به شستشوی روح خودمان بپردازیم. از خدا بخواهیم قلبهایمان به هم نزدیک شود و از ظلم به مردم و نظام که از بدترین ظلمها است، بپرهیزیم.
دبیر کل حزب موتلفه اسلامی در بخش دیگری از سخنان خود در مورد تحولات عراق گفت: سفر جان کری به عراق را باید تحلیل کرد. آمریکاییها ظاهراً به تجزیه عراق رضایت دادهاند و در رویای بازتولید فتنه جدیدی هستند.
وی بیان داشت: رویای رسیدن به خاورمیانه بزرگ آمریکائیها را به وادی حمایت از تروریسم کشانده است. داعش دست پرورده غربیهاست. آنها آمدهاند تا با خیانت افسار گسیخته عراق و سوریه را تجزیه کنند. خوشبختانه مرجعیت، مردم و دولت عراق در کنارهم ایستادهاند و این فتنه را دفع خواهند کرد.
حبیبی همچنین در مورد مطالبات اقتصادی مردم و عملکرد دولت اظهار داشت: دولت تلاشهای خوبی را برای مهار تورم انجام داده است اما در مورد مقابله با «رکود اقتصادی» هنوز کاری نکرده است. اخیراً معاون اول رئیس جمهور با جمعی از اقتصاددانان به همراه تیم اقتصادی دولت یک نشست هماندیشی داشتند. این اقدام دیرهنگام ولی بسیار خوبی است.
وی افزود: در این هماندیشی نزدیک به 30 راه حل آسیبشناسی را اقتصاددانان مورد مداقه قرار دادهاند و همه آنها مهم است. امیدواریم کلید اجرائی این تمهیدات هر چه زودتر زده شود.
حبیبی در ادامه تاکید کرد: چرخ تولید باید در کشور به حرکت در آید این یک اصل است. موانع صادرات برای جان گرفتن تولید در داخل باید برداشته شود. اینها اغلب هزینه چندانی نمیخواهد فقط تدبیر میخواهد.
وی افزود: دولت اگر میخواهد تلاشهایش در مهار تورم به ثمر بنشیند باید مواظب کسری بودجه پیدا و پنهان سال 93 باشد.
حبیبی اظهار داشت: امروز بیکاری جوانان ما را رنج میدهد. بسیاری از بنگاههای اقتصادی با ظرفیت کامل کار نمیکنند. از میان اتاقهای فکر در حوزه اقتصاد باید دستور کار عملیاتی بیرون بیاید و ثمرات آن را مردم ببینند.
وی افزود: یکی از کارهای خوب دولت طی یکسال گذشته میتوانست راهاندازی پالایشگاه ستاره خلیج فارس در استان هرمزگان باشد نمیدانم چرا دولت در راهاندازی آن موفق نبوده است. طرح پالایشگاه ستاره خلیج فارس کشور را از واردات بنزین بینیاز میکنند. مشکل آلودگی بنزین با استانداردهای پایین را حل میکند. منابع مالی در اختیار شرکت ملی نفت و صندوق توسعه ملی به راحتی میتواند مشکل مالی این پروژه را حل کند.
دبیرکل حزب موتلفه اسلامی بیان داشت: این هفته همزمان با روز مبارزه با سلاحهای شیمیایی و میکروبی است، همچنین سالگرد سرنگونی هواپیمای مسافربری جمهوری اسلامی توسط آمریکاییها متجاوز است. هر دو این حادثه را ما زیر سر استکبار جهانی در مقابله با انقلاب اسلامی میدانیم. امروز هزاران نفر در جمهوری اسلامی جزء مجروحان کاربرد سلاح شیمیایی و اغلب آنها شهروندان عادی هستند و نظامی هم نمیباشند. آن روز که صدام علیه ملت ما سلاح شیمیایی بکار برد سازمانهای بینالمللی ساکت بودند. چون آمریکا و غرب این سلاحها را در اختیار صدام قرار داده بودند.
وی خاطرنشان کرد: آمریکاییها به فرمانده ناوی که به سوی هواپیمای مسافربری جمهوری اسلامی موشک شلیک کرد مدال افتخار داد ما این جنایات را محکوم میکنیم و پدید آورندگان آن را جنایتکار میدانیم.
انتهای پیام/