معاون فرهنگی واحد علوم و تحقیقات نخستین استراتژی فرهنگی این واحد را بر پایه عدم انحصار و پوشش عمومی فعالیت ها دانست و افزود: هریک از دانشجویان، کارکنان و اساتید واحد علوم و تحقیقات می توانند حداقل در یکی از حوزه های فرهنگی این واحد دانشگاهی، به طور مستمر، فعالیت داشته باشند. .

به گزارش گروه علمی باشگاه خبرنگاران به نقل از اداره کل روابط عمومی واحد علوم و تحقیقات،  کرم اله دانش فرد، معاون فرهنگی این واحد دانشگاهی، به اولویت های فرهنگی –هنری این واحد دانشگاهی اشاره کرد و ادامه داد: با توجه به پرداخت شهریه یکسان ، همه دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی باید در فعالیت های فرهنگی از سهمی برابر برخوردار شوند. 

وی از تشکیل شورای هم اندیشی در این واحد به منظور اولویت گذاری و برنامه ریزی برای برپایی کرسی های آزاد اندیشی ، خبر داد و اظهار داشت: برگزاری کرسی های آزاد اندیشی یکی از برنامه های مهم در بحث فعالسازی تشکل ها و نشریات دانشجویی است. 

 دانش فرد، محور دوم فعالیت های معاونت فرهنگی را با توجه به نقش پررنگ اساتید و کارکنان در فرهنگ سازی، به مشارکت دادن این دو گروه در اقدامات فرهنگی واحد اختصاص داد و در تشریح رویکرد سوم این معاونت تصریح کرد: دانشجویان واحد علوم و تحقیقات ، با تشکیل کانون ها و تشکل های فعال دانشجویی و انتشارات نشریات دانشجویی، به طور مستقیم در طراحی و اجرای برنامه های فرهنگی این واحد دانشگاهی، سهیم خواهند بود.  
معاون فرهنگی واحد علوم و تحقیقات از فعالیت کم رنگ نشریات و تشکل های دانشجویی، در سال های اخیر، در این واحد دانشگاهی ابراز تأسف کرد و گفت: معاونت فرهنگی واحد علوم و تحقیقات، آماده حمایت همه جانبه از دانشجویان برای  فعالسازی کانون ها و نشریات دانشجویی به عنوان فرصتی برای انجام فعالیت های اجتماعی در محیط آموزشی و در چهارچوب قانون، است.

وی تقویت و ترویج  فرهنگ اسلامی در روند آموزش و تحصیل ، ایجاد نگاه کاربردی به فرهنگ از طریق تقویت فرهنگ کار، اخلاق، انتقاد منصفانه و ... را دو هدف اصلی معاونت فرهنگی واحد علوم وتحقیقات دانست و ادامه داد: بر این اساس، معاونت فرهنگی واحد علوم و تحقیقات، برنامه هایی چون ایجاد  کانون های تخصصی دانشجویی مانند کانون های تلاوت قرآن، حجاب، نماز، نمایش و خطاطی و اعطاء مجوز انتشار و حمایت از نشریات دانشجویی را به منظور ایجاد بستر لازم برای بهره گیری دانشجویان از فعالیت های فرهنگی مطابق با سلایق گوناگون، در دستور کار دارد. 

دانش فرد با بیان اینکه در نشریات و کانون های تخصصی، دانشجویان موضوعات مشخصی را دنبال می کنند، افزود:در بخش های تخصصی، محور فعالیت ها کاملا روشن است و به عناوین کلی همچون سیاسی، اجتماعی و غیره بسنده نمی شود.

وی برنامه دوم معاونت فرهنگی واحد در راستای نیل به اهداف تبیین شده را ساماندهی اردوهای فرهنگی، تاریخی، ورزشی، مذهبی و اجتماعی با محوریت ارزش های اسلامی و تقویت روحیه نشاط آفرینی عنوان کرد و ادامه داد: محور دیگر فعالیت های فرهنگی ، برگزاری نشست های معرفتی در مرکز پیامبر اعظم(ص) به عنوان مرکز تخصصی مطالعات فرهنگی و اسلامی، است و گسترش ارتباطات بین المللی در این حوزه، در دستور کار معاونت فرهنگی واحد علوم وتحقیقات قرار دارد.  

معاون فرهنگی واحد علوم و تحقیقات، یکی دیگر از برنامه های این معاونت را پرداختن به اقدامات مناسبتی براساس اعیاد، وفیات و رویدادهای تاریخی، علمی و فرهنگی دانست و گفت: معاونت فرهنگی واحد علوم و تحقیقات، آماده برگزاری نشست های تحقیقاتی و پژهش های فرهنگی است.
 دانش فرد بر لزوم کنترل کیفیت اجرایی فعالیت های فرهنگی واحد تأکید کرد و اظهار داشت: بررسی و کار کارشناسی قبل از اجرا برنامه های فرهنگی ، نظرسنجی بعد از اجرای برنامه، به منظور استفاده از نتایج در برنامه ریزی های آتی در تمام فعالیت های فرهنگی واحد علوم و تحقیقات با هدف کیفی سازی این برنامه ها صورت می گیرد.

وی به عنوان یکی از طراحان و مجریان طرح معرفت افزایی، هدف از این طرح را به روزرسانی فرهنگی اساتید دانست و تصریح کرد: طرح معرفت افزایی به منظور توانمندسازی اعضاء هیأت علمی از طریق ارتقاء سطح تعلیم و پژوهش، ایجاد شده است. 

 دانش فرد با بیان اینکه شرکت اعضای هیات علمی در طرح معرفت افزایی قانونی است، گفت: درحال حاضر، رفع برخی ایرادات در نحوه اجرای این طرح از لحاظ تعیین زمان و مربیان در معاونت فرهنگی واحد علوم و تحقیقات در دست بررسی است.


انتهای پیام/
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.