حسین ابراهیمی مقدم در گفتگو با
خبرنگار اجتماعی باشگاه خبرنگاران، با اشاره به این مطلب اظهار داشت: بسیاری از افراد در لحظات تنهایی احساس تنهایی نمیکنند زیرا دوستانی دارند که هر لحظه بخواهند با آنها ارتباط برقرارمیکنند اما اشخاصی هستند که حتی در جمع نیز احساس تنهایی میکنند.زیرا در روابط آنها با دیگران صمیمی وجود ندارد.
وی ادامه داد: برای دوستانی ابتدا باید خودمان را بشناسیم و در مجموع باید با اشخاصی دوست باشیم که بتوانند باعث ارتقاء ما بشوند.
ابراهیمی مقدم در ادامه با بیان این مطلب که نوجوانان هویت خود را در میان دوستانشان جستجو می کنند افزود: گروه دوستان یک نوجوان از هر گروهی که باشد او برای به دست آوردن هویت خود از استانداردهای آنها متابعت میکند و اینگونه است که آنها بر روی او تأثیر میگذارند.
وی نقش رسانه را درالگو سازی و الگودهی به نوجوانان بسیار مهم دانست و یادآور شد: نوجوانان در دوران اولیه زندگیشان بسیار الگو پذیر هستند و الگوهای سالمی مانند ائمه اطهار باید توسط رسانهها و خصوصا رسانهی ملی برای نوجوانان قابل لمس شود.
وی در ادامه افزود: کاربردی ترین روش برای حفظ دوستانمان آن است که خودمان دوستان خوبی باشیم. باید ببینیم چه توقعاتی از دوستانمان داریم اگر آنها را انجام بدهیم میتوانیم دوستانمان را حفظ کنیم.
وی در پایان با اشاره به این موضوع که والدین باید مدیریت مناسبی بر روی دوستیابی فرزندانشان داشته باشند. اگر فرزندانشان دوستان خوبی دارند، نقاط مثبت آنها را تقویت کنند و اگر دوستان خوبی ندارند شرایط را فراهم کنند تا با آنها ارتباط کمتری داشته باشد.
وی خاطر نشان کرد: بسیاری از نوجوانان مراکز آموزشی را انتخاب میکنند که دوستانشان در آنجا تحصیل میکنند و کیفیت آموزش دراین مراکز برایشان فهم نیست.
متأسفانه در برخی از مدارس و آموزشگاهها از نظر اخلاقی نظارتی صورت نمیگیرد. نقش والدین در انتخاب آموزشگاه سالم بسیار مهم است آنها باید به این مراکز مراجعه کنند و آنجا را بسنجند، همینطور والدین باید با یکدیگر در ارتباط باشند و به یکدیگر اطلاع رسانی کنند.
انتهای پیام/