استاندار تهران گفت: کمیته هماهنگی بین دستگاهی برای ارایه خدمات بهتر به عشایر استان تهران تا دوهفته آینده به ریاست معاونت برنامه ریزی و اشتغال تشکیل خواهد شد.

به گزارش خبرنگار اجتماعی باشگاه خبرنگاران سید حسین هاشمی در حاشیه جلسه برنامه ریزی عشایر استان تهران و در جمع خبرنگاران اظهار کرد: سازمان های حفاظت از محیط زیست، منابع طبیعی و امور عشایری هر کدام به لحاظ وظایف قانونی

*پیگیر مسایل مربوط به عشایر هستند

وی افزود: برای اینکه هم مرتع حفظ شود و هم خواسته های محیط زیست و هم حقوق عشایر مورد احترام قرار گیرد، نیاز است کمیته هماهنگی بین دستگاه ها به ریاست معاون برنامه ریزی و اشتغال استانداری تشکیل شود .

هاشمی با بیان این مطلب که تا دوهفته آینده این کمیته تشکیل خواهد شد، اظهار کرد: در این کمیته موارد مختلفی مورد بازنگری قرار می گیرد و تعامل بین دستگاهی ایجاد خواهد شد.

استاندار تهران اشاره کرد: هرجا که اختلاف بین دستگاه ها خیلی بالا باشد خود من ورود خواهم کرد و جایی که حقوقی باشد به دفتر رییس جمهوری برای پیگیری ارسال خواهد شد اما فکر می کنم در خود استانداری همه مسایل قابل حل باشد و نیاز به دخالت دستگاه های بالاتر نباشد.

هاشمی تشکیل چنین کمیته ای را هم در بحث مرتع و هم دام مهم ارزیابی کرد گفت: چراکه در اینجا برخی مرتع دارند دام ندارند و برخی نیز دام دارند و مرتع ندارند، بنابراین باید تعیین تکلیف شده و تنها کسانی که پروانه بهره برداری از مرتع دارند باید از مرتع استفاده کنند، ضمن آنکه برای احیای مرتع نیز باید قدم بردارند.

نماینده عالی دولت تدبیر و امید در پایتخت با اشاره به وجود 20 هزارهکتار ازمراتع دشت لار، کیفیت بالای آن را نتیجه اقدامات خود مردم منطقه و عشایردانست و افزود: برای تعیین وضعیت 30 هزار هکتار بعد نیز توافق کردیم در کارگروه کمیته تخصصی بررسی شده و انجام شود.

وی با بیان این مطلب که این 30 هزار هکتار واگذار نخواهد شد، گفت: تنها حق بهره برداری از آن داده خواهد شد تا آن را احیا کنند و با روش مدیریت مشخصی از مرتع بهره برداری کنند.

استاندار تهران گفت: اگر ما احساس کردیم تخلف می کنند خلع ید خواهد شد و اگر خوب کار کردند مجوز بهره برداری آنها ادامه خواهد یافت تا مرتع درجه یک و قابل استفاده باشد.

هاشمی با اشاره به این مطلب که در جلسه شورای برنامه ریزی عشایر استان تهران بحث ورود دام به مرتع نیز مورد توجه قرار گرفت، گفت: نمی شود دام بدون هماهنگی و بی رویه وارد مرتع شود لذا هماهنگ کردیم یک نهادخاص برای این امر تعیین شده و با هدایت این نهاد دام به جایی که باید برود با ضوابط خاص منتقل شود تا هم دام استفاده کند و هم چرای بی رویه نشود.

نماینده عالی دولت تدبیر و امید در پایتخت اظهار کرد:300 میلیون تومان برای توسعه بخش های مختلف امور عشایر مصوب شده بود که اجرا نشد و دستور پرداخت آن در بودجه امسال داده شد.

هاشمی با تشکر از تصویب بیمه عشایر گفت: هزینه ساخت حمام خورشیدی و روشنایی خورشیدی مورد نیاز عشایر به صورت مشترک بین دولت و عشایر صورت می گیرد و علت کمک عشایر هم آن است که در نگهداری، بهتر عمل خواهند کرد.

استاندار تهران گفت: در خصوص تامین سبوس 300 تن مصوب شده بوده که اختصاص نیافته بود و امسال قرار شد با تامین 700 تن سبوس آن را در اختیار عشایر قرار دهیم.

وی با اشاره به آزاد شدن نرخ داروهای مورد نیاز عشایر که با قیمت های متفاوت عرضه می شوند، گفت: قرارشد قیمت این داروها کنترل شده و با مدیریت در اختیار عشایر قرار داده شود.

استاندار تهران حفظ محیط زیست را یک اصل مهم عنوان کرد و افزود: رعایت محیط زیست را با جدیت دنبال خواهیم کرد.

هاشمی اظهار کرد: گردشگری هدایت شده از دشت لار مورد موافقت قرار گرفت تا بافت این دشت دچار تخریب نشود .

جلسه شورای برنامه ریزی امور عشایر استان تهران با حضور استاندار تهران، معاونین استاندار و 2 تن از نمایندگان مردم استان تهران در مجلس شورای اسلامی در دشت لار برگزارشد.

برچسب ها: کمیته ، استاندار ، تهران
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار