ساری /

شهید بهشتی دو جلد کتاب برای کودکان دوره راهنمایی نوشت

استاد حوزه و دانشگاه گفت: شهید بهشتی با وجود تالیفات ارزشمند دو جلد کتاب برای کودکان دوره راهنمایی نوشت و نگارش کتاب برای کودکان را ارزشمند می‎‎دانست.

به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران ساری ، حجت‌الاسلام عبدالکریم بی‌آزارشیرازی در سی و سومین سالگرد شهدای هفتم تیر در مسجد جامع ساری، افزود : قرآن که در ماه مبارک رمضان نازل شده باید بدانیم کتابی از جانب خداوند است.

وی با اشاره به اینکه همه ما شنیده‌ایم که قرآن معجزه الهی است، ادامه داد: ما درباره قرآن تحقیق نکردیم تا باور ما به یقین تبدیل شود.

وی با بیان اینکه اگر می‌خواهیم جامعه ما به جایی برسد باید به دنبال محتوای قرآن باشیم، افزود: سعی کنیم در این ماه رمضان در آیات قرآن تدبر کنیم و آنگاه دریچه‌های علم به روی ما گشوده می‌شود.

بی‌آزار شیرازی با اشاره به اینکه پیشرفت مسلمانان در تمدن بیش از هزار ساله به خاطر تدبر در قرآن است، ادامه داد: آنجا که قرآن می‌گوید اگر می‌توانید کلامی مانند قرآن بیاورید، در این هماوردخواهی و مبارزه‌ای که قرآن طلب می‌کند، تحقیق کنیم.

این استاد حوزه متذکر شد: نه‌ تنها نمی‌توان کلامی به زبان عربی مانند قرآن آورد بلکه به هیچ زبان دیگری هم نمی‌توان کلامی مانند قرآن به زبان آورد.

وی با بیان اینکه بسیاری از مترجمان قرآن از معاندان قرآن بودند، افزود: به این دلیل قرآن را ترجمه کردند تا بگویند که قرآن مطلب تازه‌ای برای گفتن ندارد.

بی‌آزار شیرازی خاطرنشان‌کرد: بسیاری از مترجمان غیر مسلمان وقتی قرآن را ترجمه کردند به اسلام روی آوردند چون متوجه شدند که قرآن کتاب بشری نیست.

وی با بیان اینکه کفار با طعنه می‌گفتند چرا خدا در قرآن از پشه و عنکبوت سخن به میان آورده است، گفت: برای این عده پیام آمد که خداوند باکی ندارد از پشه و مافوق پشه مثال بزند و آنها که ایمان دارند می‌دانند این حقیقتی از جانب خداوند است.

این استاد حوزه و دانشگاه با اشاره به اینکه اگر در این آیات تدبر کنیم نکات بسیار علمی برای ما آشکار می‌شود، اظهار داشت:‌ ما جاهل هستیم و نمی‌دانیم پشه چه موجودی است و پشه را موجودی ناجور می‌دانیم و می‌گوییم اصلا چرا خداوند پشه و مگس را به وجود آورده است.

وی در بخش دیگری از سخنانش با گرامیداشت یاد و خاطره شهدای هفت تیر، گفت: شهید بهشتی بعد از اینکه از سفر آلمان به تهران برگشت به سازمان کتاب‌های درسی رفت و برای دانش‌آموزان کتاب نوشت.

بی‌آزار شیرازی با طرح این موضوع که آیا تعجب نکردید که چرا شهید بهشتی با آن عظمت به سراغ نگارش کتاب‌های درسی مدارس رفت، ادامه داد: شهید بهشتی این کار را از استاد خود علامه طباطبایی که صاحب تفسیر المیزان است یاد گرفته بود.

وی با بیان اینکه این مفسر بزرگ قرآن، دو جلد کتاب برای دوره راهنمایی مدارس نوشت، افزود: عده‌ای کتاب نوشتن برای کودکان را عملی کودکانه قلمداد می‌کردند اما اهل فن می دانند که نوشتن کتاب برای کودکان و نوجوانان به مراتب مهم‌تر از کتاب نوشتن برای بزرگسالان است./ش/ن


برچسب ها: شهید ، بهشتی ، راهنما
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.