در طول ماه مبارک رمضان، اینکه از چه مواد غذایی به هنگام سحر و یا قبل از سپیده دم استفاده می کنیم می تواند فوق العاده مهم باشد و در تشنگی ما در طول روز موثر باشد.

به گزارش خبرنگار کلینیک باشگاه خبرنگاران، در وعده سحري مصرف ماست توصيه مي‌شود و از بين ميوه‌ها و سبزي‌ها مي توان از سيب، گوجه فرنگي، سبزي خوردن و هندوانه استفاده کرد زيرا به علت دارا بودن درصد بالاي آب در طول روز احساس تشنگي کمتري به فرد دست خواهد داد.

بررسی ها نشان می دهند شربت سکنجبین و خاکشیر و بهر نارنج می توانند باعث افزایش حجم مایعات درون دستگاه گوارش شوند و تا چندین ساعت احساس تشنگی در گرمای تابستان را از بین ببرند.

گفتنی است، بسیاری از افراد معتقدند هنگام سحری بایستی از موادغذایی که انرژی بالایی دارند استفاده کنند تا در طول روز احساس گرسنگی نکنند به خاطر همین مسأله خوردن غذاهای چرب را ترجیح می دهند ولی بایستی توجه داشت که به دنبال مصرف موادغذایی پرچرب، تشنگی شدیدی عارض شده که باعث ایجاد مشکلات عدیده ای در این افراد می گردد از این رو باید میوه و سبزیجات فصل را به مواد غذایی پرچرب و پر کالری ترجیح دارد و از مصرف شیرینی ها که باعث افزایش اشتها می شوند جلوگیری کرد.

نتایج مطالعات نشان می دهند، نوشیدن مقدار زیادی آب نه تنها در طول افطار بلکه به هنگام سحر باعث می شود که آب زیادی را در بدن ذخیره کنید.
برچسب ها: سحر ، رمضان ، ماه ، میوه ، سبزی ، کالری
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.