مدیر امور طیور سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی گفت: حرارت و فشار حاصله از دستگاه تهیه کننده دانِ ساچمه ای باعث بهبود کیفیّت و بازدهی جیره ها در مرغداری می شود.

جاوید بهروزین در گفتگو با خبرنگار  باشگاه خبرنگاران تبریز افزود: استفاده بهینه از مواد اولیه نظیر گندم، جو و چاودار که طیور به تنهایی از مصرف آنها خودداری می کنند با بهره گیری از دانِ ساچمه ای مهیّا خواهد شد.

وی تصریح کرد: کارشناسان کاهش هدر رفتن در دانِ موقع وزش باد در حین بارگیری و حمل را از مزایای مهم دانِ ساچمه ای می دانند.

بهروزین ادامه داد: در دان های آردی و ریز، ریخت و پاش بیشتر است و مقداری همراه با گرد و خاک به کف بستر می ریزد.

مدیر امور طیور سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی یادآور شد: طیور دانه های درشت را خورده و آرد دان که حاوی مواد ویتامینی، معدنی و ضروری است در تَهِ دانخوری ها باقی می ماند و در صورت ماندگار شدن، فاسد می شود.

وی اظهار داشت: به هنگام حرارت دادن، تعداد از باکتری های مضر در مواد اولیه نیز از بین می رود.

بهروزین تاکید کرد: افزایش هزینه تولید دان، افزایش مصرف آب و همین طور افزایش رطوبت مدفوع طیور از مهم ترین معایب دانِ پلت شده یا ساچمه ای است.
 
انتهای پیام/س
برچسب ها: بهبود ، کیفیّت ، مرغداری
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.