اگر از خاصیت کاکل ذرت خبردار شوید هرگز آن را دور نمی ریزید.

به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران ساری ، كاكل ذرت را قبل از رسیدن كامل میوه یعنی قبل از پژمرده شدن آن می چینند و به سرعت خشك می كنند . كاكل ذرت بعد از خشك شدن رنگ قهوه ای پیدا می كند .

برای درست كردن دم كرده كاكل ذرت ،‌مقدر 30 گرم از آ ن را در یك لیتر آب جوش ریخته و به مدت پنج دقیقه دم کنید .

- كاكل ذرت دارای مقدار زیادی پتاسیم است، به همین دلیل دم كرده آن ادرار آور است و آرام كننده دستگاه ادراری است .

- درد و ناراحتی های دستگاه ادراری را تسكین می دهد .

- سنگ مثانه ،‌التهاب و درد مثانه را از بین می برد .

- كاكل ذرت بطور كلی دستگاه ادراری را تمیز می كند .

به غیر از كاكل ذرت از برگ ، ریشه وساقه بلال نیز استفاده طبی به عمل می آید .

- جوشانده ساقه وسط بلال خونریزی بینی را بند می آرود.

- برای دفع سنگ مثانه از جوشانده برگ های ذرت استفاده كنید .

- جوشانده ریشه ذرت برای سوزش مجاری ادراری مفید است .

- جوشانده وسط ذرت درد شكم و معده را از بین می برد .

- در قدیم برای معالجه سوزاك از جوشانده ساقه بلال استفاده می كردند ./س

برچسب ها: کاکل ، ذرت ، خاصیت
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.