به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران ایلام؛ علی غلامی با اعلام این خبر گفت: کاشت سبزی به شیوه ارگانیک در این شهرستان با هدف رفع آثار مصرف سموم شیمیایی بر سلامت مردم انجام گرفته است.
وی از مهم ترین مزیت های تولید محصول سبزی خانگی ارگانیک را استفاده نکردن از کود شیمیایی و سموم دفع آفات عنوان کرد و یاداور شد: در این شیوه کشاورزان تنها از کودهای حیوانی استفاده می کنند.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان دره شهر تاکید کرد: سبزی هایی نظیر تره، جعفری، گشنیز، نعناع، ریحان، شوید، تربچه و غیره که بصورت ارگانیک در این شهرستان کشت شده در فصل زمستان بصورت انبوه به بازار عرضه می شود.
غلامی پیش بینی کرد 230 تن سبزی ارگانیکی که بصورت 100 درصد طبیعی پرورش یافته برداشت و به بازار مصرف عرضه شود.
وی تازه بودن، کاهش آلودگی های زیست محیطی ناشی از مصرف سموم شیمیایی، افزایش عملکرد در واحد سطح و تولید محصولات زراعی سالم را از مهم ترین مزیت های تولید سبزی ارگانیک عنوان کرد.
شهرستان دره شهر در 100 کیلومتری جنوب مرکز ایلام واقع شده و از کانون های تولید محصولات کشاورزی بویژه خیار به شمار می رود./س