معاون فنی مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان سیرجان از آغاز برداشت گندم در سطح 3 هزار و 200 هکتار از مزارع این شهرستان خبرداد.

اکبر محمود آبادی در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگارانِ کرمان با اشاره به اینکه به طور متوسط از هر هکتار بیش از 4 تن محصول برداشت می شود ، پیش بینی کرد : تا پایان فصل برداشت 13 هزار و 150 تن محصول برداشت و روانه بازار مصرف شود.

وی عمده ارقام کشت شده محصول گندم در این شهرستان را رقم روشن و امید اعلام و خاطرنشان کرد: گندم تولیدی شهرستان به دلیل مرغوب بودن و کیفیت بالا، تحویل کارخانه آرد سیرجان می شود.

محمود آبادی با اعلام اینکه بیشتر محصول گندم برداشت شده به مصرف خود شهرستان می رسد ، افزود: گندم برداشت شده ، پس از تبدیل به آرد برای نانوایی های خانگی این شهرستان استفاده می شود.

وی با اشاره به اینکه هفت اکیپ کار نظارت بر برداشت محصول را برعهده دارند ، تصریح کرد: 14 دستگاه کمباین نیز کار برداشت را انجام می دهند.

محمود آبادی با بیان اینکه برداشت محصول گندم 7 درصد نسبت به پارسال افزایش داشته است ، علت این افزایش را شرایط آب و هوایی و بارندگی های به موقع عنوان کرد.

برداشت گندم در شهرستان سیرجان تا پایان تیر ادامه دارد./س

برچسب ها: گندم ، نظارت ، سیرجان
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.