گزارش‌های سازمان بهداشت جهانی نشان می‌دهند که نزدیک به 25 درصد جمعیت دنیا، دچار بیماری‌های ناشی از غذا بوده و تعداد زیادی از آنها به دلیل بیماری در معرض خطر مرگ قرار دارند.

محمد کاظم شفیعی استادیار دانشگاه علوم پزشکی تهران در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت: بیماری‌های مربوط به آب و غذا، سالانه جان هزاران نفر از مردم جهان را می‌گیرد و هزینه‌های هنفگفتی را به کشورها تحمیل می‌کند.

وی با اشاره به افزایش شمار مبتلایان به بیماری‌های ناشی از غذا، تصریح کرد: گزارش‌های سازمان بهداشت جهانی نشان می‌دهند که نزدیک به 25 درصد جمعیت دنیی، دچار بیماری‌های ناشی از غذا بوده و تعداد زیادی از آنها به دلیل بمیاری در معرض خطر مرگ قرار دارند.

شفیعی افزود: مسمومیت‌ها و عفونت‌های غذایی از شایعترین بیماری‌های غذایی هستند که در اغلب کشورها به ویژه کشورهای فقیر و کشورهای در حال توسعه، آمار بالایی از ابتلا و مرگ و میر را دارند.

وی خاطر نشان کرد: بسیاری از کودکان نیز در دنیا دچار مشکل سوء تغذیه هستند و در مناطقی از جهان، سوء تغذیه به عنوان عامل اصلی مرگ و میر کودکان به شمار می رود.

انتهای پیام/
برچسب ها: غذا ، جمعیت ، عفونت ، مسمومیت
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.