به گزارش باشگاه خبرنگاران خوزستان، منصور کوهی رستمی گفت: تاریخ جهان اسلام حاکی از آن است که کتابخانه یعنی همان کانونی که با هدف ارائه خدمت به بخش بزرگی از جامعه پایه گذاری شد و عموماَ برای استقبال از همه پژوهشگران و علاقه مندان دانش و تحقیق آماده است.
وی افزود: با برنامه ریزیهای خوبی که در چند سال اخیر صورت گرفته شاهد مشارکت مردم و سازمان ها در اهداء زمین، ساختمان و کتاب در سطح استان بوده ایم. بویژه در بحث اهداء کتاب در فراخوان هایی که در زمان های مختلف داشته ایم شاهد استقبال گسترده مردم کتابخوان و کتاب دوست استان بوده ایم. در همین راستا دستگاه های فرهنگی، اجرایی و دانشگاه های استان نیز استقبال بسیار خوبی در زمینه اهداء کتاب داشته اند و در زمینه های مختلف کتاب های خود را اهداء کرده اند.
رستمی گفت: بر همین اساس با توجه به نگاه مثبت مدیران دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور و بویژه ریاست کتابخانه مرکزی و مرکز اسناد دانشگاه و اعتقاد به اینکه کتابخانه های عمومی میتوانند نقش مهمی در آگاهی رسانی به مردم در زمینه موضوعات بهداشتی و پزشکی داشته باشد، بیش از سه هزار جلد کتاب در موضوعاتی که بیشتر در زمینه های عمومی پزشکی بودند به کتابخانه های عمومی استان اهداء شد.
معاون مدیر کل گفت: کتاب های اهدا شده توسط کتابخانه مرکزی دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور در موضوعات مختلف اعم از بهداشت عمومی، آناتومی، بیماریهای بدن انسان (شامل دستگاه گوارش، سیستم عصبی، کبد و......) می باشند. این کتابها پس از گذراندن مراحل فنی و مجموعه سازی برای استفاده عموم شهروندان وارد مخزن 214 کتابخانه عمومی استان خواهند شد و بیش از 200 هزار نفر از اعضاء کتابخانه های عمومی استان از این کتب استفاده خواهند کرد./ش/ن