به گزارش
خبرنگار اجتماعی باشگاه خبرنگاران به تيرماه رسيديم و راه اندازي وسايل سرمايشي آبي ،استفاده از استخرهاي عمومي و خصوصي و وسايل خنك كننده آبي در شركت ها و كارخانه ها، وضعيت ذخيره آب را در استان تهران با بحران رو به رو ساخته است .
هر سال زنگ كم آبي و بحران آب در تهران با نزديك شدن به گرما به صدا در مي آيد و از سوي ديگر گلايه از هزينه هاي سنگين تامين آب حتي به وزارت نيرو هم رسيده است تا جايي كه وزير نيرو از هزينه 2500 توماني تصفيه آب در هر متر مكعب خبر داد اين درحالي است كه منابع آب تصفيه شده هر روز آب مي رود و شاهد حجم زياد مصرف كنندگاني هستيم كه از اين منابع براي پر كردن استخر خانه و يا ساير مصارف غير ضروري بهره مي گيرند.
از صدا وسيما و رسانه ها گرفته تا مسئولان مي شنويم كه هشدار جيره بندي آب در تهران نزديك است اما انگار مشتركان پرمصرف خود را به راه ديگري زده اند تا جايي كه به گفته مديرعامل شركت آب و فاضلاب استان تهران، اين روزها با افزايش 4 درصدي مصرف مشتركان آب مواجهيم و مشتركان پرمصرف روزانه بيش از 30 مترمكعب آب مصرف مي كنند.
محمد پرورش گفت: جيره بندي آب فعلا در دستور كار نيست اما بعد از بررسي ها اگر مردم مشاركت نكنند گزينه مورد نظر است.
مديرعامل شركت آبفاي استان تهران با بيان اينكه ميانگين مصرف آب در خانه هاي مسكوني كمتر از 15 مترمكعب در روز است گفت: مشتركان آب در استان تهران 5 ميليون نفر هستند كه از اين تعداد حدود 200 هزار مشترك بالاي 30 مترمكعب در روز مصرف دارند.
وي با اشاره به كاهش 15 درصدي بارندگي ها گفت: مخازن شرق استان تهران و سدهاي لار و لتيان از نظر حجم آب در شرايط خوبي نيستند.
پرورش با هشدار به مشتركان پر مصرف گفت : مشتركان آب در خانه هاي مسكوني،ادرات، مدارس و ساير مشتركاني كه روزانه 30 مترمكعب به بالا مصرف دارند شناسايي شده تا توسط شركت هاي آب مناطق براي آنها اخطار صادر شود. حالا اگر همین 30 میلیون متر مکعب را ضرب و تقسیم کنیم به اندازه یک استخر 6 متری با عمق 1 متر و 30 سانت است!
انتهای پیام/