مدیر دفتر محیط زیست و توسعه پایدار سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی گفت: افزایش راندمان محصول در واحد سطح با به کارگیری علم و تکنولوژی در کشاورزی امکانپذیر است.

احمد بایبوردی در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران تبریز افزود: افزایش راندمان محصول در واحد سطح به نوعی با اجرای کشاورزی ارگانیک محقق خواهد شد.

وی تصریح کرد: افزایش سطح زیر کشت به علت محدودیت اراضی قابل کشت، محدودیت منابع آبی و زیر کشت رفتن اراضی مستعد، نمی تواند به عنوان یک روش مطمئن در افزایش تولید محصولات غذایی تلقی شود.

بایبوردی افزود: کنترل جمعیت و کاهش ضایعات مواد غذایی و افزوده شدن بر میزان تولید محصولات کشاورزی از مزایای کشاورزی ارگانیک است.

وی تاکید کرد: استفاده از عملیات به زراعی و بهنژادی، رعایت اصول تغذیه گیاهی، مبارزه با آفات و مبارزه با بیماری های گیاهی و علف های هرز را می توان از راه های رسیدن به راندمان بالا در واحد سطح عنوان نمود.
 
 
انتهای پیام/س
برچسب ها: محصول ، افزایش ، واحد
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.