به گزارش خبرنگار
حقوقی قضایی باشگاه خبرنگاران، "سيد فضلالله موسوی" رئيس دانشكده حقوق و علوم سياسي دانشگاه تهران در تشریح روند عملکرد قوه قضاییه گفت: دستگاه قضايی در مبارزه با مفاسد اقتصادی به خوبی عمل كرده است خصوصاً در پرونده فساد مالی اخير با محاكمه قاطع و اعدام متخلف، اميدی مضاعف در مردم ايجاد كرد.
موسوی گفت: فعاليتهای اخير قضايی در زمينه مبارزه با رانتخواری و فساد اقتصادی كه با اعدام متخلف صورت گرفت سبب شد مردم با اجرای عدالت اميد مضاعفی پيدا كنند و قوه قضاييه جا و مكانی امن باشد كه افراد احساس امنيت در آن كنند.
اين استاد دانشگاه حركت در مسير كاهش اطاله دادرسی، افزايش مكانيزمهای نظارتی بر عملكرد قضات و در نهايت برخورد با قضات متخلف را حركتی مثبت عنوان كرد و گفت: دستگاه قضايی به دور از جهت گيری و فارغ از فشارهای سياسی بايد به قضاوتهای منصفانه بپردازد.
وی همچنين بر برقراری ارتباط و تعامل هر چه بيشتر دستگاه قضايی با دانشكدههای حقوق تأكيد كرد و گفت: دانشجويان حقوق به لحاظ تئوريك و علمی مطالب فراوانی ياد میگيرند.
موسوی افزود: ضمن فراگيري مطالب تئوريك دانشجويان بايد به لحاظ عملی و قرارگرفتن در شرايط قضاوت هر دو جنبه علمی و عملياتی را فرا بگيرند.
وی در ادامه خاطرنشان كرد: در گذشته برای دانشجويان حقوق كارآموزی قضايی وجود داشت به طوری كه ما با حضور در كنار بازپرس و يا قاضی با خواندن پروندهها و آشنايی با روش كارها در عمل با قضاوت آشنا میشديم.
موسوی در پايان گفت: در حال حاضر اين امكان براي دانشجويان حقوق دانشگاه علوم قضايی هست ولی بهتر است كه اين همكاری و تعامل برای ساير دانشجويان حقوق نیز فراهم شود تا هم قضات با آخرين و به روزترين نظريههای حقوقی آشنا و هم دانشجويان با كار قضاوت آشنا شوند.
انتهای پیام/