به گزارش
گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران به نقل ازپایگاه اطلاع رسانی بازار سرمایه (سنا)، اظهار داشت: در اجلاسی که فروردین ماه سال جاری در واشنگتن برگزار شد، هم بانک جهانی و هم صندوق بین المللی پول به فضای بعد از انتخابات در کشور خوش بین و راغب به همکاری و تعامل بیشتر در تامین مالی پروژه ها در ایران بودند.
وی ادامه داد: این نهادها به سیاست های اقتصادی دولت برای کاهش تورم و افزایش رشد اقتصادی و تجدیدنظر در پروژه مسکن مهر و در نهایت اجرای فاز دوم هدفمندی یارانه ها امیدوار بودند و آینده اقتصادی خوبی را برای ایران پیش بینی می کردند.
نماینده مردم اردکان در مجلس تصریح کرد: بنابراین برای گسترش همکاری ها، این نهادها تصمیم به اعطای تسهیلات به ایران برای تامین مالی برخی از پروژه ها گرفتند.
تابش با بیان اینکه این نهادها قصد همکاری با دولت برای کمک به مردم و بهبود وضعیت اقتصاد ایران را دارند، افزود: اعطای این تسهیلات بر اقتصاد ایران اثر مستقیم دارد چرا که بسیاری از پرژه های ما هم اکنون نیازمند جذب سرمایه و سرمایه گذار هستند.
عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس خاطرنشان کرد: این تسهیلات می تواند برای بهبود وضعیت اشتغال و سرعت بخشی به چرخه تولید در کشور تاثیر بسزایی داشته باشد، ضمن آنکه شاخص های اقتصادی را هم بهبود می بخشد.
وی اضافه کرد: البته مهم ترین اثر این تسهیلات به وجود آمدن فضای اعتماد برای سرمایه گذاران خارجی در کشور است.
تابش افزود: وقتی دو نهاد مهم در دنیا خواستار کمک و همکاری با ایران هستند، یک باور و اعتماد عمومی سرمایه گذار خارجی بوجود می آید که وضعیت اقتصاد روبه بهبود است، بنابراین اشخاص حقیقی و حقوقی راغب تر می شوند تا سرمایه های خود را به ایران بیاورند.
تابش با بیان اینکه بانک جهانی و صندوق بین المللی پول نباید سیاسی برخورد کنند، ادامه داد: باید یک مجموعه اطلاعات موثر ارائه شود تا این نهادها یک دید واقعی تر نسبت به تحولات اقتصادی ایران داشته باشند.
انتهای پیام/