هدایتاله میرمراد زهی عضو کمیسیون کشاورزی، آب و منابع طبیعی مجلس شورای اسلامی در گفتگو با
خبرنگار اقتصادي باشگاه خبرنگاران، اظهار داشت: در برخی مواقع که با افزایش قیمت مواجهه میشویم به دلیل آن است که گاهی اوقات مواد اولیه، ران مرغ و کنسانتره وارداتی بوده و یا با عدم اختصاص ازر مرجع تأمین شده است.
مراد زهی افزود: چنانچه نظارت و مدیریت به خوبی صورت بگیرد و نقش واسطهگری در بازار کمرنگ شود میتوانیم علاوه بر تأمین بازار داخلی به خارج کشور صادر کنیم.
وی با اشاره به حضور برخی دلالان در بازار تخممرغ اظهار داشت: در مواقعی دلالان و واسطهها محصول را در انبارها نگهداری میکنند و جوی روانی در فضای جامعه ایجاد میکنند.
نماینده مردم سراوان در ادامه افزود: باید با برنامهریزی و نظارت بیشتر تلاش کرد تا مردم در تأمین مایحتاج ضروری خود دغدغه نداشته باشند و با مازاد محصولات ارز آوری خوبی فراهم کرد.
عضو کمیسیون کشاورزی مجلس خاطرنشان کرد: با استفاده از حداقل ظرفیت و پتانسیلهای داخلی در بخش کشاورزی میتوانیم علاوه بر تأمین صنعت غذایی کشور وارد بازارهای صادراتی شویم همان گونه که صادرات مرغ، تخممرغ و لبنیات از این قائده مستثنی نبوده است.
وی تأکید کرد: تمامی وزارت خانهها از جمله صنعت، معدن و تجارت و جهاد کشاورزی در این زمینه دخیل هستند چرا که موفقیت کشور در گرو ارتقاء تولیدات داخلی خواهد بود که متأسفانه در حال حاضر با محدودیت منابع آبی برای پروژههای تولیدی و کشاورزی مواجه هستیم.
میرمراد زهی تصریح کرد: با توجه به اقتصاد مقاومتی که با عزم ملی و مدیریت جهادی از سوی مقام معظم رهبری ابلاغ شده است، مسئولان مکلف هستند عرضه تولید کشور را با برنامهریزی رونق بخشند.
انتهای پیام/