یک کارشناس آبزی پروری گفت: امروزه خواسته بسیاری از مصرف کنندگان تضمین ایمنی و سلامت محصول از سوی تولیدکنندگان و اطمینان از نداشتن اثر سوء بر محیط زیست است.

به گزارش گروه استانهای باشگاه خبرنگاران ،غلامحسین اکبری، منطقه لرستان، بیان کرد: در سال‎های اخیر علاقه مصرف کنندگان به غذاهای ارگانیک نظیر فرآورده‎های پرورشی ارگانیک افزایش قابل توجهی داشته است. این علاقه‎مندی به دلیل افزایش آگاهی مردم از موضوع‎های بهداشتی و زیست‎محیطی و درک بیشتر از ایمنی مواد غذایی حاصل شده است.

وی اضافه کرد: امروزه خواسته بسیاری از مصرف کنندگان تضمین ایمنی و سلامت محصول از سوی تولیدکنندگان و اطمینان از نداشتن اثر سوء تولید و عرضه محصول بر محیط زیست است.

مهندس اکبری ادامه داد: این روند با بروز مشکلات بهداشتی نظیر بیماری جنون گاوی، باقی مانده آنتی‎بیوتیک‎ها و مواد شیمیایی در غذاهای دریایی و غذاهای اصلاح شده ژنتیکی رو به گسترش بوده و در نتیجه علاقه‎مندی تولیدکنندگان برای تولید غذاهای سالم و بهداشتی با حفظ محیط زیست و طبیعت بیشتر شده است.

این کارشناس آبزی پروری با بیان اینکه محصولات آبزی ارگانیک در بسیاری از کشورها تولید می‎شود، اظهار کرد: رشد پنج تا 20 درصدی تقاضای غذاهای ارگانیک در بازارهای آمریکا، اروپا و ژاپن نمونه‎ای از این گرایش‎ها است. در این بازارها، غذاهای دریایی ارگانیک بیشتر از سایر غذاهای ارگانیک مورد توجه قرار گرفته است.

انتهای پیام/م

منبع: ایسنا
برچسب ها: خرم آباد ، ارگانیک ، ماهی
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.