به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران تبریز ، غفاری در کارگاه آموزشی جو با حضور محققان و مروجان جهادکشاورزی استانهای دیم خیز کشور اظهار کرد: نیاز کشور به جو 5.4 میلیون تن که هماکنون 5.3 میلیون تن آن در داخل تولید میشود.
وی افزود: با برنامهریزی در راستای تحقق اقتصاد مقاومتی ایران علاوه برخودکفایی به صادر کننده این محصول نیز تبدیل میشود.
غفاری با بیان اینکه برنامهریزی برای افزایش تولید جو به معنی افزایش سطح زیرکشت نیست، افزود: اختصاص راضی کم بازده و زمینهای فقیر به کشت جو و جایگزینی ارقام اصلاح شده به جای ارقام بومی بهترین راه برای افزایش مقدار تولید این محصول است.
وی با اشاره به وابستگی ایران به واردات جو افزود: با اجرای طرح اقتصاد مقاومتی و افزایش تولید محصولات راهبردی صد درصد نیاز کشور به جو در داخل تامین میشود.